Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenyesan
csendes tag
válasz
Mikulásbá #17340 üzenetére
Az érdekes, én dvd-re írtam ki a létrohozott iso-t ( a dokumentumok mappába hozta létre alapból), de a rejtett ESD mappában ott voltak a windows telepítő fájlok. Azóta az e-mailben kapott linkről leszedtem mégegyszer, és kíírattam vele usb-re is (tudom lehetett volna az iso-ból is csinálni, de ez így egyszerűbb volt számomra). A lényeg, hogy az ESD mappában most is ott figyel a telepítőkészlet még most is. Gondolom ezt használná a reset és refresh funkciókhoz, de ez csak tipp. Írtad, hogy két meghajtóval operáltál, mindegyiken üres az ESD mappa?
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby rádiós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET/PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest