- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
-
LOGOUT
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cicmanyek
aktív tag
válasz
szabonagyur #56398 üzenetére
Mi az AV? Bocs a láma kérdésért....
-
cicmanyek
aktív tag
válasz
szabonagyur #56395 üzenetére
Azért próbáltam új pendriveal is de ezzel is erre jutottam.
Akkor csinálja amikor az indításra klikkelek , hogy olvassa be az isot. -
cicmanyek
aktív tag
válasz
szabonagyur #56392 üzenetére
-
cicmanyek
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Most szeretnék rufus-al 8.1 -es telepítőt készíteni.
De az iso file-t nem olvassa be , azt írja , hogy valami más is használja a programot.
Mindent úgy csinálok , ahogy a neten található leírásokban olvasható , mégsem olvassa be egyszer sem. Már vettem egy másik pendrive-ot is (Sony 8Gb usb 3.0) de azzal is ez a helyzet.
Hiába formázom le fat32-be vagy ntfs re nem csinál semmit. Mi lehet a probléma? Bárkinek aki segíteni tud előre is köszönöm. -
Mottie
őstag
válasz
ruskop #56383 üzenetére
Ha kicsit hülyén fogalmazva de én is ezt írtam
Méret =
Sebesség ++++@Humork: Ha még van MSDNA elérésed akkor javaslom tölts le egy nem N-es verziót. Ha magyar az N-es verziód akkor angolt tölts le, kb 2 kattintás magyarítani utána. Ha angol az N-es akkor magyart tölts le. (Én 3 8.1-et töltöttem már le)
-
szabonagyur
félisten
válasz
Hunork #56386 üzenetére
A probléma az N kiadás, nem te vagy az első ezzel. Ugyebár ebből hiányzik minden Media Feauter, ezt felrakod és minden jó lesz:Media Feature Pack csomag a Windows 8.1 N és KN kiadásai számára
A mókás, hogy mindenkinél más helyzetben jön elő az N problémái.
-
Hunork
veterán
válasz
szabonagyur #56385 üzenetére
Win 8proN. Msdn. Errol frissítve 8.1re. Reinstall előtt nem volt gond. Valami usb restore kene. Mobilról irok,del korul mar otthon leszek. Nagyon nem ertem...es csalódott vagyok. "erdekes" W7 felismeri? Ez meg nem? Elképesztő...
-
Hunork
veterán
Jó reggelt!
Tegnap este óta ezzel küzdök. Ami kimaradt, hogy a Fuji fényképezőt sem ismeri fel. Az Usbdeview program szerint is ott van, de nincs csatlakoztatva. A Nokia programja is felismeri, mint USB eszközt. Típus szerint. A memóriakártya-olvasót is csak nehezen vette be, 5 percig tartott, míg 1GB kártyát beolvasott...
Még adalék: tálcán jobb oldalt meg szépen kiírja a kis helyi menüben, hogy Kiadás Nokia Lumia 630...A kérdés tehát az, hogy friss W8 telepítés, majd 8.1 frissítés után mi a baj, mi a megoldás, ami lehetőleg ne legyen megint reinstall, mert végre működik minden, a rendszer ezt eltekintve stabil. vagy haldoklik az alaplap USB részlege??? Ez is kétlem, mert sem az alaplap, sem a ház portjai nem veszik be ezeket az eszközöket.
Kérem, hogy aki tud hasznos megoldást, segítsen! Köszönöm szépen! -
törölt tag
Sziasztok.A Windows 8 kevesebb helyet foglal, mint a Windows 7?
Válaszokat előre is köszönöm. -
Ed3r_X_
nagyúr
Köszönöm az infókat, azt hittem van egyszerűbb megoldás is rá. Annyira nem számít, 1-2 60MB körüli alkalmazást rakok csak fel most még.
-
Mottie
őstag
válasz
Ed3r_X_ #56375 üzenetére
Regedittel lehet, nem tudom hogy van-e beépített mód rá...
-
kispx
addikt
-
Ed3r_X_
nagyúr
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem, Win8.1
. Az áruházból letöltött alkalmazások mindig a C-re települnek? Nem lehetne őket a D-re rakni? Ha be lehet állítani, akkor hol?
Köszönöm a válaszokat
-
törölt tag
válasz
King Unique #56372 üzenetére
alapértelmezés szerint gondoltam minden eszközre, nem csak per eszköz.
az a vicc, hogy minden vis-vacakra van group policy, erre nem találtam. -
King Unique
titán
válasz
TomPack #56370 üzenetére
Maximum, ami a linkekben van, a Powershell féle megoldást talán lehetne finomítani adott eszközre és megváltoztatva a kódot, talán össze lehetne hozni vmit.
Azért vmi metrós megoldás tényleg jó lenne rá, de én is túrtam, túrtam, nem találtam...(#56371) EarL 007 : adott eszközre, eszközkezelő ---> házirendeknél állítható, de teljesen lehet nem kapcsolja ki, illetve sok külső HDD is gyárilag gyors eltávolításra van állítva, aztán mégse ajánlott csak úgy lehúzni őket...
Illetve nem pufferel, egy dolog, de ez a leválasztás egyben külső eszköz vezérlőjének is küld egy leállítás parancsot, USB-portról elveszi az áramot, ami pl. egy 2,5", csak USB-ről táplált külső vinyónál szintén hasznos.
Tehát bizonyos esetekben mindenképpen szükséges, de szerintem azon a 2, max 3 kattintáson nem érdemes spórolni. -
törölt tag
válasz
King Unique #56369 üzenetére
de ha már itt tartunk, a Windows-nak miért nem lehet megmondani (legalábbis eddig nem találtam módszert rá), hogy külső eszközöknél felejtse már el az írási bufferelést? így kisebb (vagy semmi) szükség lenne a biztonságos eltávolításra...
-
TomPack
őstag
válasz
King Unique #56369 üzenetére
Köszönöm, de nekem sem akar összejönni!
Nem engedi így leválasztani!
Konkrétan egy HDD van a billentyűzetes dokkolóban, /Acer Switch 10/, és nem szeretném ha emiatt elhalálozna! -
King Unique
titán
válasz
TomPack #56345 üzenetére
Én keresgéltem, de csak ezeket találtam: [link], [link].
Odáig ez ok, h tudsz az asztali prancsikonból metrós csempét is kreálni, viszont a megnyíló ablakban hiába mész a "leállítás" opcióra, újabb Windowa-oknál nem engedi, csak XP-nél engedte...
Engem is érdekel a dolog, én is kutattam megoldások után, de nem igazán találtam és nagy hiányosság, h erre nincs vmi külön modern app...(#56346) VoidXs: azért ilyet nem kéne egy szakmai topikban annyira reklámozni, mert félinfón alapul csak, egy, a sok téves mítosz közül...
Pendrive-oknál, mivel azok gyors eltávolításra vannak optimalizálva, még el-el lehet játszani, de sokszori helytelen leválasztás ott is okozhat kellemetlenségeket, külső HDD-nél meg pláne...
-
Dhampir
félisten
válasz
y510problema #56365 üzenetére
Prendrájvra kiírva (például rufus-szal) a Windowst próbáld meg feltelepíteni. Esetleg egy pendrive Linux segítségével, a GParted programmal formázd le telepítés előtt, ha így sem sikerülne.
-
szabonagyur
félisten
válasz
y510problema #56365 üzenetére
Tudni kéne PONTOSAN mit ír ki, nem nagyjából...
Illetve miylen a Win8,1 telepítőd. Pendrive? Ha igen mivel készült el stb stb.
-
y510problema
csendes tag
Üdvözletem!
Pár napja vettem egy y510p laptopot 2 videokártyával így ugye nincs benne cd olvasó. Na most rátettem a 64bites windows 8.1-et, majd letöröltem mert a windows 7 az jobb lesz, ám a windows 7 32bites mint utólag kiderült, így nem jó nekem, de azóta nem tudom rátenni a 64bites 8.1-et mert valami olyasmit ír ki, hogy a rendszer nem támogatja... formáztam a winchestert egy bootolható windowssal egy sd kártyáról, tehát semmi se volt a winyón de még így sem engedi telepíteni, ugyan úgy kiírja, hogy nem támogatja a rendszer a 64 bites változatot. Tehát nincs cd olvasóm és így nem tudom rátenni a 64 bites windowst. Mit tegyek most? Válaszokat előre is köszönöm! (ha rossz topikba írtam bocsánat, irányítsatok át és itt sem vagyok) -
Dhampir
félisten
válasz
Mottie #56353 üzenetére
Az Avast vagy egy másik program (uTorrent) okozhatja ezt. Nálam egyszer előfordult ez, hogy "beragadt" valami és a procit csavargatta. Az Avastot a saját uninstall programjával (avastclear) töröld le és tedd újra egyéni telepítéssel, a fizetős összetevők elől vedd ki a pipát, hogy csak az alap vírusirtó települjön fel.
-
aizen92
addikt
válasz
aizen92 #56361 üzenetére
Na a lényeg maradt csak le a screenshotról.
Közben végre megtaláltam a képmetsző programot.köszi még egyszer!
(#56363) CJ4567: rohantam na. nem vagyok egy paint mester
-
Oliverda
félisten
Létezik olyan gyári Pro telepítő image ami integrálva tartalmazza a legutolsó updateket, és legálisan, mondjuk valahonnan az MS oldaláról letölthető?
-
aizen92
addikt
válasz
szabonagyur #56354 üzenetére
általában szeretem, ha belenyúl a lenovo az alap rendszerbe, de amikor ilyen bugokba ütközök azt nem nagyon.
Neten semmi infót nem találok ilyen jellegű hibáról..... -
Mottie
őstag
Sziasztok!
Windows 8.1 Pro oprendszeren futottunk a következő problémába (Lenovo z580, i5, 8gb RAM, GT640, 1 TB 5400 rpm HDD))
A gép gyakorlatilag pár hete használhatatlan. A Lemez minden különösebb ok nélkül 100% kihasználtságot mutat szinte folyamatosan, ezáltal bármilyen műveletet próbálnánk végrehajtani akár 30 mp-t is várni kell pl egy mappa megnyitására.Szerk.: Emellett még bármely böngészőben a flash player egyfolytában leáll. Szerintem mondjuk ez is ugyanabból a hibából ered.
A kérdésem az lenne (amellett, hogy jó helyen járok-e) hogy hogyan lehetne megkeresni a hiba forrását és kijavítani azt? Sajnos én távoli kapcsolatban vagyok most csak a géppel, ha addig nem sikerül megoldani akkor ajándékba veszek bele egy 120-as SSD-t és teljes gyalulás jön November elején. De addig is jó lenne valami megoldást találni a dologra, mert a hölgy tanulna/dolgozna a gépen, de így szenvedés.
Köszi,
Mottie
Szerk 2: Avast antivirus van a gépen
Az oprendszer természetesen eredeti, jogtiszta
-
aizen92
addikt
válasz
szabonagyur #56350 üzenetére
érdekes.
Visszavettem a felbontást, de 1366*768-on se mutatja.... se 1600*900, de 1920*1080-on.
Legfrissebb win 8.1 van, és érintőkijelzős a készülék. Lehet ez valami Lenovo feature.Köszi, hogy megnézted!!!
-
pestisz
csendes tag
Sziasztok! 8.1-em van és nem bírom egyszerűen felrakni a chromra az adblock plust, se a simát. Azt írja ki, h network_failed. Mi lehet a baj?
-
aizen92
addikt
válasz
cattus #56348 üzenetére
nincs bepipálva!
megvan mi a gond.....
Bár FHD az ultrabook kijelzője, én mindig jobb vagy baloldalt használom a tálcát függőlegese és ott nem írja ki csak vízszintesen.Ez azért vicces, mert az előző sima HD notin is függőben használtam, de ott kiírta mindig....
Ez mitől lehet ?
-
aizen92
addikt
Sziasztok!
Lenovo Yoga 2 13-on előretelepített win 8.1 van.
Ezek a drágák a lenovonál eltüntették az óra alól a dátumot és nem látom. Óra van, csak pontos dátum nincs.
7+ Taskbar tweakert leszedtem, de abban nincs ilyen opció....Mivel tudnám elővarázsolni újra a dátumot?
-
TomPack
őstag
Sziasztok!
Windows 8.1-es tabletem van. Van valami egyszerűbb módja a hardver biztonságos eltávolításának? Jelenleg az asztalra kell váltanom, és a tálcán kell felnyitnom azt az apró megszokott értesítési dobozt. Érintőkijelzőn elég kényelmetlen. :/ Kerestem csempés alkalmazást rá, de nem találtam. -
Thome
veterán
Üdv!
1. A számítógép/sajátgép-ben levő 6db mappát valamiképp rálehet arra bírni hogy ne legyenek láthatóak?
2. Esetleg azt még lehet, hogy Win7-szerűvé varázsolni, külön füleken jelezze a merevlemez meghajtókat és külön a cserélhető meghajtókat?
-
Blacki
tag
Teljesen jogtiszta.
Eredeti Microsoft áruház oldalon vásárolt , digitális kódok.
Természetesen mindent megkapok ami jár hozzá ,vagy amit küld hozzá Microsoft..
-
-
Blacki
tag
válasz
szabonagyur #56339 üzenetére
Esetleg kifejtenéd bővebben?
Nem használok "tört" szoftvereket. És nem is fogok. -
Blacki
tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy kapnék pár windows 8.1 licenst Amerikából.
Van bármi akadálya itthon hogy felhasználjam a kódokat?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Storms
őstag
üdv.
Win 8.1 Industry Pro x64-em van, és a 4.mag folyamatosan 98%-100%-on megy. Eszközkezelőben nem mutat semmit ott 2-3%-ot ír csak processzor használatnak, viszont megnéztem process explorer-ben és ott egy ilyet mutat : unknown hardware interrupts & DPCs Ez micsoda? Gondolom valami driver hiba. Először az AMD Sata AHCI driverre gondoltam, le is töröltem a 14.9-es chipset drivert , semmi nem változott a 13.12-el sem. Viszont ahogy az eszközkezelőből letöröltem az AMD Sata controllert (13.12-es verziót) nem állt vissza a régi microsoft-osra, hanem nem indul el a gép ,a betöltő képernyő után egy szomorú smiley van és restartol, most csak ide módban megy a gép, igy most nem pörög egyik mag sem 90%-on. Most vagy nem kell felrakni a chipset driverhez az AHCI drivert is vagy csak IDE módban menjen a gép? Ötlet?
-
válasz
Casoli #56298 üzenetére
Akkor újra. Köszönöm a kereső javaslatot, de az nem hoz semmit.
"Na most én is kérdeznék. Van nekem legális WIN8 VUP lemezem (XP is van hozzá). Eddig úgy használtam, hogy feltelepítettem a 8-as lemezt, majd felfrissítettem 8.1-re az áruházban. Valahol én azt olvastam, hogy úgy is feltelepíthető, hogy tisztán telepítek 8.1-t egy általános kulccsal (mert ugye 8.1 telepítő nem fogadja el a 8as kulcsot), majd aktiválásnál már a saját kulcsomat írom be. Megtettem, de aktiválásnál nem fogadja el a sorozatszámot. Azt írja érvénytelen a kulcs. Én csinálok valamit rosszul, vagy így nem telepíthető a VUP kulcsom?"
Nekem Windows Upgrade termékkulcsom van, kérdés, hogy az valahogy aktiválható-e tiszta telepítéssel?
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
szabonagyur #56331 üzenetére
Egy nap telt el azóta.
-
Pikkolo^^
addikt
A WP-s telefon, PC és tablet között szépen szinkronizálta a tartalmakat, beállításokat. Most a PC és tablet között nem szinkronizálja a háttérképet. Mi lehet ennek az oka?
-
dJ Peer
aktív tag
Srácok!
Windows 8 64 bit. Régebben bekaptam valami vírust, nem tudom, hogy van-e köze hozzá. Ha valami procit terhelő dolgot, csinálok, de legyen az egy új lap megnyitása chrome-ban, beakad a hang, legyen youtube-os zene, legyen winampos zene vagy csak sima rendszer hang.
Telepítsem újra az egészet vagy találkozott már valaki hasonlóval? -
Törzsúr
senior tag
Sziasztok Urak!
Windows 8.1 Pro rendszert használok, 120GB-os Kingston V300-on van. Van egy 60GB-os OCZ SSD és egy 500GB-os WD Sata HDD. Nomármost, ha megnyitom a fájlkezelőt vagy a totalcommandert, és jobbgombot szeretnék nyomni az OCZ vagy a WD-re, hogy előjöjjön a "tulajdonságok" rész, kifagy a cmd is meg a win beépített fájlkezelője is. Ha a Kingstonra nyomok először, akkor le is gördül a menüsor mint a szélvihar, ez után már a többi meghajtóval is működik. Csak akkor nem ha rögtön az OCZ-n vagy a WD-n szeretnék tulajdonságot látni. Na erre varrjatok gombot?!
Nálam megállt a tudomány abban, hogy újratelepítettem a tcmdt és rendszert is visszaállítottam hátha, megcseréltem a sata csatlakozókat is.
5let?!
Köszi!
-
Thome
veterán
Sziasztok!
Dobozos verziós 8.1-et több gépen is lehet aktiválni, vagy tök ugyanaz mint az oem (hogy csak 1 gépre mehet), annyit leszámítva hogy bármilyen gép cserénél továbbvihető?
-
King Unique
titán
válasz
Hunork #56319 üzenetére
Értem és passz, nem tudok rá mit mondani....
Netán vmelyik feltelepített program okozza, v driver, esetleg, ha volt rajta upgrade előtt egy 3rd party Start menü, akkor az kavart-e be???
Talán parancssorban egy sfc /scannow ki lehet adni, nincs-e valami rendszerhiba, mást nem tudok mondani, ilyesmire még google sem ad találatot.
-
Hunork
veterán
válasz
King Unique #56318 üzenetére
Igen, én is szöszölök ezen. Az is lehet, hogy valami bezavar, msi afterburner, akármi, majd azt csinálom, hogy szépen sorban kikapcsolom a folyamatokat egyesével, és megnézem, hátha kiderül, melyik esetében megy a helyi menü. Természetesen rendszerfolyamatra nem vonatkozik.
Frissítések mind fent vannak, azzal nincs gond, a rendszer is stabil, rendben működik, úgyhogy próbálkozok. De annyira maga a hiány nem érződik, hiszen bármit el lehet érni a menükből így vagy úgy, csak a tudat, hogy miért nem megy???
UI: reinstall kizárva, Steam - Origin - Uplay játékok már tettre készen!
-
King Unique
titán
válasz
Hunork #56295 üzenetére
Tényleg hasznos a gomb jobb klikkes müje, én is nagyon szeretem, h onnan egyből elérni mindent.
Szerintem azért sem tudott erre senki válaszolni, mert már sokan upgrade-eltek 8 ---> 8.1-re, de vsz ilyen hibába nem futottak bele. Én sem tudom mi lenne a megoldás, mi okozza, lehet vmi egyedi eset, ami csak nálad jelentkezik...Frissítések fent vannak, mert lehet az megoldaná?
Másik oldalról nyilván zavaró ennek hiánya, ha semmi más nem megy, akkor letöltöd a 8.1 ISO-t [link] és csinálsz egy tiszta telepítést, jobbat hirtelen nem tudok javasolni.. -
Rico45
őstag
-
khron78
őstag
Sziasztok!
Tippeket szeretnék kérni erre a problémára, mert már lassan feladom a harcot.
Akadozik, lagol a wireless egerem. (Logitech M705). Nem egér probléma, mert másik egérrel (Microsoft) is ezt csinálja, ahogyan más géppel rendben működnek win 8.1 és 7 alatt is.
- USB 2.0 és 3.0 alatt is ua. ez
- újratelepítettem a rendszert
- alaplap cserélve
- ssd cserélve
- VGA és ram teszt okDesktop alatt, nem kell játszani hozzá.
Olyan mintha a jel messziről érkezne és szakadozna.Ötletek?
-
Ronam
addikt
Tegnap írtam, hogy a Windows Update nem igazán akar működni. Éjszakára bekapcsolva hagytam, hátha leszedi a frissítéseket, de azóta is csak keres. Mit lehet ilyenkor csinálni? Az egész rendszert nem szeretném újrahúzni. Windows Update Diagnostic lefutott, de nem történt semmi változás.
-
werttzui
addikt
Üdv Az oprendszer ide módban lett telepítve ,hol tudom megcsinálni,hogy achi módban induljon el?
A biosba meg tudom oldani ,de mivel nem achi módban lett telepítve csak újraindulgat. -
Revoltek
aktív tag
Sziasztok!
Van ez az általános hibajelenség Windows 8/8.1/7 telepítése során: "Nem sikerült sem új rendszerpartíciót létrehozni, sem meglévőt találni."
Beírtam Google-be de nem találtam rá értelmes, jól megfogalmazott megoldást. Ekkor úgy döntöttem, hogy bepróbálkozok a GParted nevű iszonyúan hasznos szoftverrel. Láss csodát, megoldódott a problémám.
A titok, hogy létrehozol egy új partíciós táblát msdos beállítással. Ezután kiléptem a programból, gép restart, pendrive-t kicseréltem a Windows telepítőre. Partícionáltam, formáztam és telepítettem.
Sok sikert mindenkinek! -
t72killer
titán
válasz
t72killer #56297 üzenetére
Gyors update a problémához: elkészítettem az ehavi telepítőt, hiba nélkül lefutott a DISM:
dism /mount-wim /wimfile:x:\Win8\sources\install.wim /mountdir:X:\wim /index:1
dism /image:x:\wim /enable-Feature /Featurename:NetFx3 /all /limitaccess /Source:x:\win8\sources\sxs /LimitAccess
dism /image:x:\wim /Add-Package /PackagePath:x:\up64
dism /Unmount-Wim /MountDir:x:\wim /commit(az eredeti ISO tartalma az x:\Win8-ba, a mountolás az X:\wim-be, frissítéseket az x:\up64-be, minden win8.1 alatt. Ha win7 alatt csinálja az ember, akkor telepíteni kell a win8-as ADK-t és a dism-et innen futtatni: c:\Program Files (x86)\Windows Kits\8.1\Assessment and Deployment Kit\Deployment Tools\amd64\DISM\)
Éles próba hétvégén
Kíváncsi leszek ezután ki-be-kapcsolható lesz-e a .net 3.5?
-
dokee78
félisten
válasz
szabonagyur #56309 üzenetére
Bízom benne,hogy nem a 64bit a ludas.
Fura,mert akkor jön elő csak a hiba ha hosszabb időre otthagyom a gépet bekapcsolva. -
Storms
őstag
üdv.
Windows 8.1 Industry Pro-t használok pár napja, Win 7 után, és nagyon fura dolgokkal találkozok.:
-Az elején elég sokszor kiírta amikor telepítettem fel a programokat, például az AIMP-ot hogy mit mihez akarok társítani, de felraktam a Google Chrome-t és a Firefox-ot is ott is még néha most is kiírja hogy a html, fájlokat mivel akarom majd megnyitni... most ezt írta ki.: ( továbbra is a Firefox használatának folytatása)
-Media Player Classic-ot használok ,megnéztem ,hogy hozzá lehet-e a programban társítani az összes videó és hang fájlt, nem engedte csak a windows-ban az alapértelmezett programoknál.: De van ott egy olyan opció hogy program futtatása rendszergazdaként(media player classicban a beállításokban), na ugy már engedte. Winampban még ennyit sem lehet.
De hogyan lehet akkor teljes rendszergazdai jogot kapni? Mert a fiókoknál , azt írja hogy rendszergazda.Képek:
[link] -
TBMC
addikt
sziasztok!
mi a fenetol van az, hogy tegnap este kikapcsoltam a windowst futtato gepem, s ma reggel a fenenek se akart rendesen felallni a rendszer. bekapcsoltam, bejott a windows 1-2 alkalmazast hangari driver, vidikari, szenzorok stb.. aztan megallt. es semmit nem lehet kezdeni vele az egermozgatason kivul semmi masra nem reagal. leallitani se lehetett, csak alaplapi reset gombbal.
kb a 15. ki-be kapcoslgatas utan (remenytelenul) vegre egyszer felallt rendesen a rendszer, s atis mentettem az adataimat ami volt az asztalon (felkesz projektek - mindig csak ezek vannak itt a tobbi kulso adattarolon)s ezt kovetoen nem tudom mi a fene okozhatja a problemat. megprobalom ujrahuzni, aztan remenykedek, hogy okes lesz minden..
a kerdeseket megelozven, semmit nem telepitett tegnap illetve az elmult heten sem a gep, se frissiteseket, se drivereket, programokat semmit.
ezert allok ertetlenul
valakinek valami otlet?
a konfig: - windows 8.1 pro
Zalman ZF11 plus HF1 - Gigabyte Odin Pro 800w - ASUS MAXIMUS VII Ranger - i5-4570 + Zalman cnps 9900LED - ASUS Radeon R7 260X DirectCU II OC - 2400mhz Kingston HyperX predator 8gb kit - 240 GB Kingmax SSD, 2x1TB Samsung HDD -
noxon
őstag
Üdv, az a problémám, hogy, ha otthagyom a laptopot a windowsal akkor egy idő után kikapcs képernyő és kijelentkezik vagy zárol... namármost ilyenkor mindig be kell írnom az account jelszavát. Ezt el lehet valahogy kerülni, kikapcsolni, hogy ne kérje folyton amikor vissza térek a géphez?
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!