Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
BIZ0906
aktív tag
Ezt miért csinálja ha új drivert teszek fel? Miért számozza meg? Hol tudom átírni? Idegesítő.
-
BIZ0906
aktív tag
(#187) lacy027
(#188) core2
Sikerült köszönöm a segítségéteket!! -
BIZ0906
aktív tag
És lenne még egy de ezt csak itt látom számozottnak.
5 - Logitech G35 Headset
Működik semmi gáz csak ha új USB-be csatlakoztatom akkor már számozza is.[ Szerkesztve ]
-
BIZ0906
aktív tag
Hogy tudnám úgy használni a gépem, hogy pl: http://ipcímem/file.avi és ezt megadnám másnak és ő meg letölti tőlem? Mit kell csinálnom? Remélem értitek
-
BIZ0906
aktív tag
válasz Core2duo6600 #6325 üzenetére
Kösz Neked is!
-
BIZ0906
aktív tag
Esemény naplót hogy lehet le nullázni? Működőképes modszerrel?
-
BIZ0906
aktív tag
Gond megoldva lehet törölni szerencsére simán a esemény naplóban így már nem fogja kiírni hogy 400napot ment egyfolytában a gépem A dolog előzménye, hogy mikor kitakarítottam a gépet és utána újra húztam a Win7-et az alaplapból is kivettem az elemet és az órát elfelejtettem beállítani és mikor beállítottam és újra indítottam azt hitte egyfolytában ment De gond kipipálva.
-
BIZ0906
aktív tag
Melyik az a mappa aminek tartalmát ha töröljük olyan mintha még soha nem futtatuk volna a Windows Updade-et?
-
BIZ0906
aktív tag
Thx mindkettőtöknek Tökéletes most már
-
BIZ0906
aktív tag
Van lehetőség sebesség korlátozásra regisztrációs adatbázisban hálókártya értékeinek átírásával?
-
BIZ0906
aktív tag
Le lehet tölteni valahonnan egy normálisan működő QuickTime plugint IE és FF-hez?
A legújabb rundll-el elszáll a régi meg már nem kompatibilis az FF-el. (grat apple a hulladék programjaitokhoz) -
BIZ0906
aktív tag
válasz BIZ0906 #17533 üzenetére
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy én megszokásból a QuickTime Alternativot tettem fel aminek a verzió száma 3.1.1 lehet ennek a regisztrációs adatbázisban hagyott szemetei zavartak be mert most az összes apple és quicktime bejegyzés töröltem és utána telepítettem fel azt amit ajánlottál és faszán megy mindkét böngészőben. THX!
-
BIZ0906
aktív tag
Hali. Van arra mód hogy teljesen alapra állítsam a hálókártya driverének beállításait mint ha most tettem volna újra a rendszert? pl ne legyen #2-el jelölve meg minden beállítása alap legyen? Regedit-be mit kell egyáltalán kell törölnöm?
-
BIZ0906
aktív tag
Hi. Van szájbarágós leírás arra, hogy egy eredeti win7hp tartalmazza az összes olyan frissítést amit egy újra húzás után le szokott szedni a rendszer és ez be legyen integrálva a telepítőbe, hogy a későbbiekben ne keljen órákat várni arra, hogy a netről lehúzza a frissítéseket?
-
BIZ0906
aktív tag
A drága jó IE 11 miatt van vissza is tértem a 10-re míg nem javítják.
-
BIZ0906
aktív tag
Nem is fog működni Megszűnt a minialkalmazások támogatása. Persze vannak alternatívák
-
BIZ0906
aktív tag
válasz W. A. Lacky #52473 üzenetére
Sehogy a Microsoft megszüntette a szolgáltatást. Alternatív megoldás itt.
-
BIZ0906
aktív tag
HP esetében érdemes hagyni WindowsUpdaten keresztül frissíteni a Intel/AMD GPU drivert vagy maradjak a HP oldalán találhatóknál?
-
BIZ0906
aktív tag
válasz quailstorm #64461 üzenetére
Én is megszívtam úgy hogy reinstall mondjuk rá fért de nem lett volna baj kihagyni..
-
BIZ0906
aktív tag
MultiPack Visual C++ Installer 0.7 a Microsoft ajánlásával de tényleg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- PlayStation 5 Pro teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest