Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
van egy Asus F5RL-es notim. T5650, 2gram. Win7 szempontból érezhető lenne ha vásárolnék bele még 2 gb ramot? (össz 4 lenne) -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Fogalmam sincs hol tegyem fel a kérdést, így jutottam el ide.
Tehát. Adott 2 gép, mindkettőn win7.
Az egyik gépen az egér görgőlyét tekergetve az adott oldalon lévő fel és le mozgás szaggatottan történik, a másikon pedig olyannyira folyamatos, mintha lefolyna.Ez milyen beállítástól függ?
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Tegnaptól valamiért olyat művel a windows 7-em, hogy minden egyes bekapcsolásnál a minialkalmazások nem maradnak meg ott ahova beállítom őket (jelen esetben a képernyő jobb oldalán), hanem minden esetben az összes elkúszik a kép bal felső sarkába.
Ez mitől lehet?
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Rendszer HDD-t váltott haverom SSD-re, van mellette még pár vinyó. Ugyanaz a 64 bites Win7 került fel. Mitől lehet az, hogy az egyik adatvinyón lévő egyik mappában lévő képfájlokat nem tudja megnyitni, mert valami jogosultság miatt pampog a win? Másolni sem tudja.
A felső ablak másoláskor, az alsó ablak képnézegetéskor jelenik meg.
Valakinek ötlete esetleg?
-
AndrewTdi
addikt
Mitől függ az, hogy valakinél elszáll a win, valakinél nem?
Nálam pl nem szált el. Akkor is érdemes leszedni ezt a frissítést? -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Asztali Pc, win7 64 bit. Nincs aló állapot lehetőségem, csak hibernálás. hogyan lehet hibernálás helyett inkább altatni?
-
AndrewTdi
addikt
Srácok!
ma kénytelen voltam újrarakni a 3 éves Win7 rendszerem. Az észrevételem az, hogy egy win frissítés telepítésnél (nem tudom melyik, mert kb 127 frissítést telepít) valamelyikre elsötétül a képernyő, amjd nem indul el a win, ha resetelem. kell csinálni egy indítás helyreállítást.
Ez az a bizonyos win frissítés hiba lehet? Melyikeket kéne kivenni a frissítés listából?
szerk: KB2982791 és a KB2970228 nincs a listában.
[ Szerkesztve ]
-
AndrewTdi
addikt
Miért nem tudom altatni a gépet? csak hibernáció lehetőségem van.
-
AndrewTdi
addikt
ez mi lehet? talán az alaplapi vga?
-
AndrewTdi
addikt
Asus maximus V gene, HD6950, 3770K.
-
AndrewTdi
addikt
válasz szabonagyur #42329 üzenetére
Nem találom biosban hol tudnám kikapcsolni, már égre földre kerestem.
Intel HD telepítésre befagy az egész. (akkor is befagy ha bármilyen módon próbálok drivert tenni az alaplapi vga-nak, akár win frissítésből, akár az alaplap honlapjáról leszedett gyárid drivert)
-
AndrewTdi
addikt
válasz szabonagyur #42331 üzenetére
Na ezt kipróbálom.
Elég ha csak az ati drivert leszedem? -
AndrewTdi
addikt
válasz szabonagyur #42333 üzenetére
A lényeg, hogy valamennyire működőjépesnek kell lennie az ati kértyánsk mert az alaplapi nem tudom beledugni a monitort. (Nincs displayport, meg átalakítóm sem)
-
AndrewTdi
addikt
Nos sikerült, de elég macerásan.
leszedtem ati drivert, restart. Feltettem Intel drivert, restart. feltettem ati drivert, restart, de ismét no boot. Win indítás javítás, vissza win. Intel driver fel, restart. Felismerte az intel vga-t. Letilt, majd fel Ati, restart. bebootolt, van ait, van sleep (intel le van tiltva, de nem használom).kösz mindenkinek az ötleteket!
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
remélem tudtok segíteni (vagy ajánlotok egy másik fórumot).
Szóval eddig wired perifériákkal szinte mindig alvó állapotba kapcsoltam a gépet és vagy egérklikkel vagy billentyűzettel ébresztettem fel..
Most a wireless cuccal is működik, de az egyetlen hiba ott van, hogy az egérrel nem kell klikkelnem, elég ha megmozdul, ami viszont annyira nem jó. Van arra valamilyen megoldás, hogy klikkelni kelljen, és ne rögtön már megmozdulásra kapcsoljon be?(ez egy wireless bill és egér páros 1db usb vevőn kommunikál mind2)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest