Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
lev258
veterán
-
lev258
veterán
Én úgy látom, az OEM verzió license csak az adott termékre (számítógépre) érvényes jogot ad neked a szoftver használatához. Akárhogyis, az biztos, hogy egyszerre csak egy gépen használható.
NeoExDeath: alapvetően rendszerenként egy partíció, kivéve, ha vannak további igényeid. Linuxnál pl. a swap külön partíció, ami hibernáláshoz kötelező, egyébként nem feltétlenül. A külön /home pedig újratelepítésnél jelent könnyebbséget.[ Szerkesztve ]
Ubuntu MATE 20.04, hobbi cayenne termesztő
-
lev258
veterán
válasz SchumiBácsi #55492 üzenetére
Ha nem túl idegen számodra, megnézhetnéd egy Linux Live alól azon a gépen azzal a kapcsolattal. Szerintem az egyértelműen ki tudná zárni az operációs rendszert.
-
-
lev258
veterán
válasz tpeter77 #62801 üzenetére
Szerintem nem ebbe a topikba való.
Egyébként valamelyik ott dolgozótól meg tudod érdeklődni. Az viszont biztos, hogy nem 7-essel árulják. Egy újságban 10 Home-ot láttam, de nem biztos, hogy azonos azzal, amit te néztél.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest