Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
Sziasztok!
Elkezdett rakoncátlankodni a Windows-om... nincs netem, illetve félpercenként összeomlik-lefagy az explorer (tálcástól együtt) meg több program, továbbá a Start menü (ha előjön) nem reagál, miközben látom hogy a keresős szövegdobozban a kurzor villog, avagy elvileg működik. De mégse reagál a kattintásokra... node gondolom nem elég ennyi információ, ezért kicsit részletezem:
A torrent megy csak pirosan (első reboot előtt néztem, akkor olyan volt de szépen töltött), böngészőkben semmi, vagyis nem egészen mert néha be tudja hozni a Google találati oldalát meg a felső gyorskeresésben (Chrome-nál) listázza azt amit írok be, ajánl fel opciókat, szóval az teszi a dolgát. A többi oldal meg nuku... a szerverre csatlakozóst csinálja, de nem sikerül neki. A hálózati panelben azt írja hogy IPV6 nincs, több reboot után is. És mint látható, most is írok (beta OS X alól), tehát a nettel semmi gond sincs...
A rendszer sima x64-es Home Premium, "tisztán" bootol (Bitdefender meg a Steam ami a rendszerrel együtt indul), augusztus közepén volt utoljára frissítve... nem vágom hogy mi a problémája, komolyabb módosítás sincs a rendszeren (UXTheme patch volt egyszer, de az vagy fél éve lett csinálva), mindig is gyors volt meg minden de most valamiért nem jó. :/ A HDD 100/100-as, azzal nem lehet gond.
Sorry, kicsit kusza lett, csomó dolgom van és kissé fregmentált vagyok most.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tDr1v3r
veterán
válasz sanzi89 #30924 üzenetére
Számítógép - Tulajdonságok, ott lesz egy kód amire rákérdezhetnek az MS ügyfélszolgálatánál az eredetiségre. De igazából számla felmutatása is elég lehet szerintem...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- nVidia tulajok OFF topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Horizon: Zero Dawn
- BestBuy topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Android másképp: Lineage OS és társai
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest