Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30916) tDr1v3r


tDr1v3r
veterán

Sziasztok!

Elkezdett rakoncátlankodni a Windows-om... nincs netem, illetve félpercenként összeomlik-lefagy az explorer (tálcástól együtt) meg több program, továbbá a Start menü (ha előjön) nem reagál, miközben látom hogy a keresős szövegdobozban a kurzor villog, avagy elvileg működik. De mégse reagál a kattintásokra... node gondolom nem elég ennyi információ, ezért kicsit részletezem:

A torrent megy csak pirosan (első reboot előtt néztem, akkor olyan volt de szépen töltött), böngészőkben semmi, vagyis nem egészen mert néha be tudja hozni a Google találati oldalát meg a felső gyorskeresésben (Chrome-nál) listázza azt amit írok be, ajánl fel opciókat, szóval az teszi a dolgát. A többi oldal meg nuku... a szerverre csatlakozóst csinálja, de nem sikerül neki. A hálózati panelben azt írja hogy IPV6 nincs, több reboot után is. És mint látható, most is írok (beta OS X alól), tehát a nettel semmi gond sincs...

A rendszer sima x64-es Home Premium, "tisztán" bootol (Bitdefender meg a Steam ami a rendszerrel együtt indul), augusztus közepén volt utoljára frissítve... nem vágom hogy mi a problémája, komolyabb módosítás sincs a rendszeren (UXTheme patch volt egyszer, de az vagy fél éve lett csinálva), mindig is gyors volt meg minden de most valamiért nem jó. :/ A HDD 100/100-as, azzal nem lehet gond.

Sorry, kicsit kusza lett, csomó dolgom van és kissé fregmentált vagyok most. :D

[ Szerkesztve ]

disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.