Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Aktív témák
-
Vanek Eduard
tag
Sziasztok!
2 kérdés lenne:
1: Win7-nél, se szó se beszéd, valami zenék indulnak el, nem tudom honnan és miért. Olyan, mintha csak ízelítők lennének, viszont semmilyen program nincs bekapcsolva. Hogy a háttérben futhat-e valami, azt nem tudom. Van erre valami megoldás?
2: esetleg van köztetek Premiere illetve Encoder guru, mert a Premier topikba napok óta a kutya se teszi be a lábát, ha jól látom...
Előre is kösz -
Vanek Eduard
tag
Kedves barátok!
Sajnos Bill szarik a fejemre. Nem hajlandó a dvd-ről setupolni, bár a bios látja. Ha a command.exe ablakát nyitom meg a recovery lehetőségben, akkor sem enged se a c meghajtóhoz, se a d-hez, hogy talán onnan indítsak el valamit. Nem értem. Valaki privátban tudna segíteni, hogy ne fárasszak mindenkit a hülyeségemmel? Az alaplap ASUS M4A88T-V EVO a proci Phenom II x4 3 Black Edition 3,4GHz. Az előző konfigurációban lett feltéve a Win7, akkor működött, most csak recovery módban hajlandó eljutni odáig, hogy nem tud segíteni. Ha a progit teszem be, nem indul el, bootba a rom van megadva.
A fent említett sorrendet nem engedi megcsinálni, rögtön a Win7-et akarja indítani, aztán recovery, az előző winXP-t sem tudja visszaállítani mert passwordot kér, ami sose volt, de ezt nem hiszi el, hanem három enter után búcsúzik tőlem.

Lehet,hogy ez nem win7 probléma, de akkor kérlek titeket, mondjátok meg, hova forduljak!
Előre is kösz! -
Vanek Eduard
tag
Sziasztok!
A startup repairral lenne kérdés: új alaplap és proci került a beszerelésre. A win7 (32bit) nem akar elindulni, illetve ez a repair dolog állandóan ellenőriz, de nem tudja megoldani a problémát. Szeretném újrainstallálni az egészet, a dvd-t már be is raktam a gépbe, biosba megadtam a bútolómeghajtót, hátha, de nem engedi, a c-ről akar indulni, és kezdődik az egész elölről.
Valaki megadná nekem lépésről lépésre, hogy mit csináljak? Nem vagyok nagy guru ebben, viszont annál idegesebb
Előre is kösz!
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A fent említett sorrendet nem engedi megcsinálni, rögtön a Win7-et akarja indítani, aztán recovery, az előző winXP-t sem tudja visszaállítani mert passwordot kér, ami sose volt, de ezt nem hiszi el, hanem három enter után búcsúzik tőlem.