Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nem a nagyker monta, lehet félreérthetően fogalmaztam, akikől vettem azoknál joban vagyok a sráccal és vhogy volt egy érzésem, hogy nem fog simán menni ez a ram berakás, ezért kérdeztem, hogyha nem jó visszavihetem-e, erre mondta, hogy persze el tudják akkor másnak adni nem olyen teljesen egyedi dolog.
Ez helyi cég viszont van webáruházuk is.
Nyugodtan írd le a véleményed érdekel és nem befolyásol csak segít a döntésben.
Viszont ha négy egy gigás ramom lesz később nehezebb lesz bővíteni persze lehet hogy már ebben a lapban kihúzom 4 gigával.
-
Breki
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
De úgy tudom ezek a Kingson ram-ok örökélet garisak
Az egyoldalast úgy hozták nekem nagykerből és mondták ha gond van vele el tudják adni
-
Breki
veterán
válasz
sfdrakex
üzenetére
Hát igen énis ezen filózok, csak a kétoldalast még máshol vettem korábban.
De ha már ilyen segítőkész válaszokat kaptam eztis megkérdeznémitt is hátha vki találkozott vele
és ugyanilyen ügyesen rájön mtől lehet"Olyan hibával nem találkoztál, hogy internet explorernél a 3. 4. fülön ha lapot akarok megnyitni nem nyílik ki viszont ha becsukom a füleket és csak egy fülön nyitom újra ugyanazt az oldalt akkor meg simán megnyitja
Ez a 8-as Internet Explorer és Win 7"Hozzátenném, hogy pl Firefoxnál nincs ez csak Explorernél, viszont annál olyan volt hogy pl fórumokra nem engedett belépni, hiába írtam be a jelszót nem kerültem be hogy tudjak írni, de azt egy előzmények törlése megoldotta.
Ez viszont fent áll 32 bites win 7-nél
-
Breki
veterán
válasz
sfdrakex
üzenetére
lehet, de az alaplap fórumában is ezt írják az első hozzászólásban
"Talán az egyetlen hibája a lapnak, pontosabban a P31-es chipnek, a memóriakezelés. Ha az összes / 4 / DIMM-et használni akarjuk, akkor csak egyoldalas ramokkal tehetjük ezt, de mivel mára ezek eltűntek, így gyakorlatilag ez kivitelezhetetlen. A megoldás egyszerű, ha valaki 4GB ramot akar a gépébe: 2x2GB."
-
Breki
veterán
Igen az nekem is zavaros hogyha látja a 4-et miért használ kettőt
A 32-es win 7 is ezt irta ki de akkor még gondoltam, hogy ugye címzés miatt és van 1 giga videokártya ram pl
Csak fura volt, hogy pont kettő de a 32-es is ezt írta ki, aztán felraktam a 64-est és szintén ez volt.
De már a biosban is 2 gigát írt ki mikor néztem és pl ott kérték az Interburntestet hogy nézzem meg és az nem volt hajlandó 1096 fölé menni

viszont a cpu-z ezt írta ki

négy modul kulön
-
Breki
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Először is köszi, hogy vetted a fáradságot, hogy utánanézz nekem

Másodszor valószínűleg akkor bele is trafáltál ugyanis az új ilyen egyoldalas

A régi viszont kétoldalas, gondolom, ha esetleg menne a kétoldalas akkorse biztos, hogy jó hogy egyik egyoldalas másik kétoldalas.
Mondjuk jobb lenne ha lehetne kétoldalas mind mert akkor csak az újjat kéne cserélni

-
Breki
veterán
Egyesével a memóriamodulok
-
Breki
veterán
Sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy vettem + két giga dual ram-ot direkt ugyanolyan fajta kit-et mint ami volt és hogy a win 7 lássa felraktam a 64 bites változatot
de az eredmény ez lett
Ez az alaplap bios-a a legfrisebb van fent, Memory remap funkciót nem látok benne
Everest képek
Van tippetek róla miért csak két gigát tud használni?
a memóriacserélgetést már próbáltam de nem lett jó sőt volt mikor elsem indult
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest