Hirdetés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- talmida: My Art II.
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Aha. Azert nem mindegyik es nem mindenhol, csak azokra vallalnak elettartam garanciat ami minosegi es alacsony idozitesi ertekekkel bir pl en ebben a Webshop lancban vettem tavasszal 2 db 1 Gb-os Kingston akkor 3900/db amin lathatod hogy csak 3 evet adtak, viszont ha igy nezed akkor lathatod hogy a minosegi azok hutessel birnak mert bar gyorsabbak de jobban melegednek is az elettartam gariban pedig nem hiszek mert csak marketingfogasnak tekintem hiszen ki tudja hogy milyen tipus, foglalat, meg minden lesz akar 3-5 ev mulva. Viszont a kereskedotol fugg hogy mikent akarja rad sozni a dragabbat. Itt legalabb nem kabitanak ilyennel.
A nagyker pedig azert mondta hogy siman eltudja adni mert az egyoldalas eleg ritka joszag de mint lathatod a lapod miatt biztos van ra meg igeny, de Te dontesz a penztarcadnak es a belatasodnak megfeleloen en nem akarlak befolyasolni.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Lexus, Toyota topik
- Gitáros topic
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Windows 10
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest