- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
macskajancsi
aktív tag
19814-re valaki?

-
macskajancsi
aktív tag
halihó!
hasonló problémám van, mint amit a kollega már egyszer leírt.
azaz bios lát egy 160GiB-os Maxtor sata vinyót, a Win7 x64 nem. amikor eszközkezelőben rábökök a "hardverváltozások frissítése" gombra, hipphopp megjelenik. a lemezkezelőben sincs, egészen addig.
boot után megint eltűnik.
win xp alatt röccenés nélkül ment, és így is, miután felismertetem az oprendszerrel..már gugliztam is utána, próbáltam rendszergazdaként is, de semmi.
már az is megoldás lenne, ha a devmgmt.msc -t el tudnám indítani command promptból olyan kapcsolóval, ami pont a fen említett "hardverváltozások frissítése" funkciót eredményezi. ezt beraknám indítópultba, oszt csókolom.tök idegesítő, hogy minden indulás után fel kell vele ismertetni a vinyót. asszonnyal meg csak nem lehet minden indításnál ilyen advanced feladatot elvégeztetni.

van egy másik bibi is, csak hogy szennyezzem még a topicot:

a videofájlok társítva vannak egy lejátszóval, jelen esetben az smplayerrel.
de az ostoba rendszer _mindig_ megkérdezi, hogy akkor ezt most mivel is akarom lejátszani. BE van pipálva a "mindig a kiválasztott prgmal nyissa meg a fájlt" checkbox, de úgy látszik nem érti. ezzel szerintetek mit lehetne kezdeni?
előre is köszi, és bocsi a gigantikus hsz.-ért...
Aktív témák
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest