Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
kmiki20
üzenetére
Hibajelenség: Az alapértelmezett átjáró nem érhető el. - ezt kijavítja
Megnéztem nálam az ipconfig-ot. Vannak eltérések, de az valószínű legfőképp azért van, mert nálam routeren keresztül megy a net. Amiben nem vagyok biztos, az ez a sor:
Alhálózati maszk. . . . . . . . . : 255.255.240.0
az én ismereteim szerint itt minden tag 255 szokott lenni. De javítson ki valaki ha tévedek.Van viszont egy tippem! Nemrég olvastam, hogy szokott galibát okozni az UDP kábel hibája, aminél előfordulhat, hogy akár az egyik csatlakozó érintkezője oxidálódik, kilazul stb. Próbáld ki egy másik kábellel.
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest