- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Épp tegnap futottam bele én is egy fuji A170 esbe amivel így jártam hoyg TCben nem látszik. Nem volt kedvem szórakozni vele megmutattam a tulajnak hoyg tudja igy felrakni a képeket és kész. lehet ha felrakod a cdről a programját, driverét akkor jobb lesz. Nekem a Fuji S5600 osomat látja simán win7 meg xp is látta Vista is. Az A170 est XP-sgépen néztem.
-
pzstm
titán
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Fényképező beállításainál nincs USB mode lehetőség esetleg?

Csak mert nekem már konkrétan sikerült Windows7-et is telepítenem fényképezőről
quicklaunch alatt mit értesz pontosan? régifajta gyorsindítás menü start mellé visszahozva registry hack-el? mert akkor nem csodálkoznék az explorer.exe fagyásán

-
Morden24
nagyúr
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
akkor az látszódjon mint egy pendrive?
A fényképező setupjában kéne beállítani, hogy mint mass storage látszódjon.
Illetve ha tettél fel drivert hozzá, akkor ha azt törlöd, esetleg alapban úgy ismeri fel.elég gyakran szeret megfagyni az explorer, ez gyakori jelenség?
Internet Explorer vagy Windows Explorer? Amúgy nálam mindkettő nullaszor fagy meg. Érdemes legelőször olyan programokban gondolkodni, amik hozzáadnak valamit, tehát add-onok.
Pluszban ha a WE-ről van szó, akkor még annyi kérdés lenne, hogy megfagy, vagy csak fileműveletnél vár, és not responding üzit kapsz? Mert nem mindegy, utóbbi esetben valószínűleg valami fogja a vinyódat, vagy simán nagyon lassú.szerk.: A Quicklaunch engedélyezésének nem tudom, hogy van-e bármi szerepe a problémáidban, mert nálam nincsen belőve.
Aktív témák
- Autós topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest