Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Robb202
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. HDD-men rengeteg film van. Egyszer láttam valahol, hogy meg lehet azt csinálni, hogy leszedtem netről a film poszterét vagy elülső borítóját és azt teszem be mappaikonnak. Így átláthatóbb, hogy melyik film micsoda és nem csak a nevet látom, nem utolsó sorban sokkal esztétikusabb.
Odáig eljutottam hogy ikoncsere a tulajdonságokban de jpg-t nem enged beállítani ikonnak? Van erre valamiféle egyszerű megoldás? Vagy csak .ico-vá kellene konvertálni?
Úgy szeretném megoldani, hogy Windows intézőben az extra nagy ikonok nézetre kattintok akkor is mutasson jól illetve Windows újratelepítésnél is maradjanak meg vagy ha hdd-t cserélek és egy másik rendszerbe teszem be a hdd-t. Lehetséges ez?
Azért win 7-es topik mert azt használok
Köszönöm a segítséget.
Aktív témák
- Háztartási gépek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Revolut
- Xbox tulajok OFF topicja
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- LEGO klub
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Használt Apple A1243 EMC2171 német kiosztású vezetékes billentyűzet / 12 hónap jótállás
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- AKCIÓ! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszönöm a segítséget.