Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
válasz
harley
üzenetére
Ha Vista alatt futottak, akkor W7 alatt is, ha meg még régebbi cuccokkal is játszanál, az meg megint megoldható virtuális gépekkel.
Steelmanus
Én is azt néztem, ezért is írtam, hogy 2 IDE+2SATA, de a manualban nem találtam a BIOS beállításokban AHCI-t(XP csak úgy simán, AHCI driver integrálása nélkül nem is telepíthető)bmwk1200s
Ha nem látná a BIOS a 2 merevlemezt, akkor az XP sem látná a 2 HDD-t.
Remélem nem arról van szó, hogy az egyik RAID-en van, aztán XP alatt fent a raid driver W7 alatt meg nincs...

Na de mára ennyit, lakásfelújításban vagyok, holnap megint húzós nap lesz, megyek tollasbálba(párnák közé aludni)

Jó éjszakát mindenkinek!
Aktív témák
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Nintendo Switch 2
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest