Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
KoRner™
tag
válasz
bobsys
üzenetére
Köszi a gyors válaszokat!

Az a helyzet, hogy egyik se volt megfelelő.

Biztos, hogy nem malware, vagy vírus, egy frissen telepített, eredeti CDről származó, bár régi (2000-es) játék könyvtáráról van szó. Már ezerszer volt fent, sose volt vele baj XP alatt régen.A Kompatibilitási okok már jobban tetszenek, tekintve, hogy xp alatt ez nem fordult elő, azonban jelentősége igenis van, hisz nem írtam volna ide, ha lehetne módosítani írni.

A könyvtáron belül meg akartam változtatni egy szöveges file tartalmát, de mentéskor azt írta, hogy a hozzáférés megtagadva, ha pedig új file-t akartam létrehozni a "jobbklikk-menüvel", akkor csak mappát engedett (nem is volt ott más), és amellett is a Windows biztonsági központ logója volt.
Szóval a probléma valahol máshol, vagy máshogy keresendő, kérlek titeket agyaljunk még egy kicsit a megoldhatóságán, fontos lenne módosítanom pár dolgot a könyvtáron belül, de így nem megy.
Módosítás: Most vettem észre, hogy a merevlemezem minden mappája ilyen írásvédettség alatt áll. Bonuszinfo.
Előre is köszönet!

Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Game Pass előfizetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest