Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- talmida: Változások 2. rész
Aktív témák
-
válasz
Morden24
üzenetére
Sajnos elég sok, amúgy primitív progi létezik, ami telepítéskor automatikusan visszaállítási pontot hoz létre. Ha valaki ebbe beleszalad, akkor nem kell csodálkozni, hogy hova tűnt az 10 giga...
Persze nem gond, ha valaki használja, csak arról ne feledkezzen el, hogy a visszaállítási pontokat is illene karbantartani, amin ez esetben azt értem, hogy ha a masina kifogástalanul műxik egy jó ideje, akkor elég csak az utolsó visszaállítási pontot megtartani(persze ha más nem indokolja a többit), mert csak a helyet foglalja.
Akit meg esetleg érdekel a dolog, annak karbantartáshoz meg egy jó kis külső cucc: System Restore ManagerUI: Én magam élből kikapcsolom a W7 telepítését követően...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(nyilván azért, mert más "technikát" használok helyette)
Aktív témák
- Mobil flották
- EAFC 26
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- VGA kibeszélő offtopik
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA® driverek topikja
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze nem gond, ha valaki használja, csak arról ne feledkezzen el, hogy a visszaállítási pontokat is illene karbantartani, amin ez esetben azt értem, hogy ha a masina kifogástalanul műxik egy jó ideje, akkor elég csak az utolsó visszaállítási pontot megtartani(persze ha más nem indokolja a többit), mert csak a helyet foglalja.