Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Воланд
üzenetére
OS azt csak úgy magától nem állítgatja, azt a bios szabályozza, szerintem...

Annyi, hogy az os osztja ki a memróiát, ez még oké. De, hogy ez mitől, és hogy függ, sztem az a bios-tól függ.
Most erre annyit tudok mondani, hogy a 32 bites rendszer is felismeri a több memóriát, csakhát, nem fogja használni.
Itt kb. ugyan ez van... Szal sztem is valami bios beállítási gond lesz. Gondolom Én. Mert azért ha belegondolsz, kicsit abszurd lenne, hogy véletlen valamit elállítasz win alatt, és kapásból kevesebb memóriát használ a rendszer, ehhez kicsit ügyesnek kell lenni, bár tény, vannak ügyes user-ek...
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Iphone 15 Mobiltelefon 128Gb 100% akkumulátorral
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év garanciával
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Itt kb. ugyan ez van... Szal sztem is valami bios beállítási gond lesz. Gondolom Én. Mert azért ha belegondolsz, kicsit abszurd lenne, hogy véletlen valamit elállítasz win alatt, és kapásból kevesebb memóriát használ a rendszer, ehhez kicsit ügyesnek kell lenni, bár tény, vannak ügyes user-ek...