Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
- talmida: My Art II.
Aktív témák
-
válasz
J.J. András
üzenetére
Remélem kiírtják a win8-ból majd az xp, meg 2000-es témát.. Jaj de fogok neki örülni... Akinek meg nem tetszik az aero, az ne használja. A gépt nem lassítja, mert a vga számolja... Ja és ne 5-8 éves hangkarit próbálj életre kelteni, egy alig 1,5 éves rendszeren. Ott az alaplapi, vagy vegyél olyat, ami már támogatja a vista/win7-et.
Nekem is szerintem a következő windowsnál cserélnem kell a hangkarit, pedig az audigy 4. Ez van. Ezt kell szeretni.1. Mikor volt csicsás op rendszer? Még a vista sem volt valami nagy gui-val rendelkezve, csak annyi hogy fekete volt és átlácódott egy kicsit.
2.Hajrá! Bár 2014-ig haladékot kapott, ha jól tudom.
3.Így van. Sokkal több fps-em van mindenben, és jobb a hardver kezelése, szóval mindenben jobb. Persze van néhány játék ami nem indul, de ez van.Bill Gates már rég kiszállt az ms-ből. Élvezi a milliárdjait. De ehhez nincs köze,mert a creative-nak van, hogy 7 alá nem ír drivert. Szóval mail és panaszold el, hogy nincs driver, írjanak alá egyet.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest