- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
van egy Toshiba netbookom, gyárilag előre telepített Win7 home prem OA 64bit, hun.
Aida szerint a termékkulcs nem ugyanaz ,mint a gép alján lévő matricán.
ha vmikor egy tiszta rendszert szeretnék telepíteni, akkor van esély arra h egy másik win7 home prem képfálj erre megfelelő lesz és elfogadja a kulcsot ? beszéltem már pár szerelővel ,de mindenki mást mond. 1ik szerint szerezzek egy win7-t mindegy milyent ,mert majd a kulcs megadása után a telepítő felismeri melyikhez jó a kulcs, másik szerint pedig ezen spéci Toshiba win7 van és csak ugyanilyen jó, ahhoz pedig nem kell kulcs sem
úgy tudom van Retail azaz dobozos és OEM verziók.ez pedig OA. tudom melyik mit jelent, csak azt nem h most a matricán lévő kulcs melyikhez lenne megfelelő.a gyártótól csak olyan lemezt lehet igényelni, ami már nem tiszta, azaz tele van pakolva mindenféle próbaverziós programmal, ami nekem sosem kéne...
ezért vettem drágábban ezt a gépet h eredeti windows-om legyen.
Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Ableton Live 12 Suite Education
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
úgy tudom van Retail azaz dobozos és OEM verziók.ez pedig OA. tudom melyik mit jelent, csak azt nem h most a matricán lévő kulcs melyikhez lenne megfelelő.