Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
Aktív témák
-
akoska23
aktív tag
Sziasztok a problémám a következö.
Alaplap MSI K7N4 ultra 2x512RAM Nvidia 7600GT
Ma vettem egy ide Sata átalakitót és a HDD-t átraktam a SATA portra .Ezek után kezdödtek a bajok.
A Windows Vista és a Windows 7 is elkezd települni az elsö ujrainditásig utánna ez a képernyö fogad:Windows falled to start. A recent hardware or software change might be the cause. To fix problem:
1. insert your windows installation disc and restart your computer.
2. chose your language settings, and then click "next"
3. click "repair your computer."If you do not have this disc, contact your system administrator or computer manufacturer for assistance.
File: /windows/system32/winload.exe
status: 0xc0000221
Info: The file is possibly corrupt. Its header checksum does not mutch the cumputed checksum.
Probáltam ujratelepiteni leformáztam a HDD-t töbször is de semmi.
Kérlek segitsetek megyek melozni külföldre és a feleségem gép nélkül marad.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! HP EliteBook 9470M - i5-3G I 4GB I 256SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest