Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
Aktív témák
-
Dot
őstag
Pár napja próbálom működésre bírni a w7 melletti xp-met. A gond a boot menü: nincs.
Amit eddig csináltam, próbáltam:1. Rakjuk be a meghajtóba a Windows 7 telepítőlemezét, vagy csatolják be a virtuális meghajtóba a képfájlját.
2. Indítsunk a régebbi operációs rendszeren alatt egy parancsssort: Winjel + R majd cmd szó beütése után OK gomb
3. Írjuk be a parancssorba az alábbi szöveget:
X:\boot\ bootsect.exe /nt60 all
ahol X a Windows 7 telepítő lemezét tartalmazó meghajtó betűjele
4. Miután újraindítottad a gépet, látnod kell a Windows 7 boot menüjét. Hogy visszaállítsd a boot menübe a régebbi operációs rendszer indítási opcióját, nyiss meg egy rendszergazdai szintű parancssori ablakot, és írd be az alábbi szöveget:
bcdedit /create {ntldr} /d “Menü elnevezése jön ide pl. Windows XP Professional”ez kiírta hogy success, de nem lett jó. Csak a W7 bootol.
Próbáltam EasyBCD progival ezzel a leírással de a 13.pont után a következő képet kapom:

Infók: W7 pro 64bit msdna ez volt fent, majd mellé ugyan arra a winyóra és particióra telepítettem XP pro 64bit /lehet hogy SP1/ msdna.
Boot menüm még mindig nincs. W7 bootol automatikusan.
Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest