Hirdetés
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
thx. amúgy az alaplapi cucc-al kapcsolatban: ez azért nem egészen így van, mert ha egy asztali géphez nem teszel fel alaplapi chipset drivert a vinyók szépen Pio módban fognak futni. És mindent felismert, észre sem veszed hogy valam nincs rendben, csak baromi lassú lesz a vinyó...
Most telepítem a cuccost, de nem ajánlotta fel a vinyó formázását, illetve sehogy sem tudtam előhozni. (mint xp-nél hogy fat 32, ntsc...stb). Csak elkezdte telepíteni. Na ilyenkor mi van, milyen formátum lett most rajta...vagy 64 bit-nél már csak 1 féle van, és auto olyanra formázza? Meg nem ártott volna partícionálni telepítés előtt. Azt hittem ez is lehettséges lesz telepítés során.
Aktív témák
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- 5K-t vagy 330 Hz-es frissítést is kérhetünk a Philips új monitorától
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- XMLTV EPG letöltő progi
- Gyúrósok ide!
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Wise (ex-TransferWise)
- GTA V
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest