Hirdetés

2024. június 22., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum II. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#25794) Steelmanus válasza BenJoe80 (#25787) üzenetére


Steelmanus
addikt

Dehogy tanitalak :D Azert azt is figyelembe kell venni hogy a EASEUS Todo Backup 1.1 verzional tart, ezert pl nem tud annyit mint a fizetos tarsai, de menteni es klonozni particiokat azt tud. Es itt van meg egy fontos dolog, a fizetos tarsakkal szemben nem tud ugymond mukodo op.rendszer alol ropteben visszaallitani mentesbol particiot, ehhez kell kesziteni a Bootable Media Builder-el egy bootolhato CD/DVD lemez, es arrol bootolva lehet helyreallitani. Legalabbis nekem nem jott ossze, ha Neked igen akkor Te tanitasz.
Amikor feltelepiti az ember a Todo-t majd beallitja, joggal varna el hogy a beallitasnak megfeleloen mukodjon. Am en is elkovettem azt a hibat mint Te keszitettem egy mentest es amikor lattam hogy mekkora meretu lett, rogton le is toroltem, es kezdtem elolrol.
A lenyeg az hogy menetkozben amikor ahhoz az opciohoz ersz hogy default vagy manualis, valaszd a manualist, es akkor kapsz meg egy oldalt ahol meg allihatod a tomorites merteket, erdemes a Normal-t valasztani es mar mehet is a mentes.

Igen, nem valami gyors, nalam 12 Gb-t 10-15 perc alatt keszit el - termeszetesen a mukodo rendszer alol - viszont en mentes elott mindig kikapcsolom a lapozofajlt, es defragolom a C:\-t. Kicsit hosszu lett de inkabb kezdem a negativumokkal mint hogy olyat ajanljak amit nem probaltam ki, nekem is Fire/SOUL/CD hivta fel ra a figyelmemet, Koszonet erte.

Szerk: Az USB-s cuccot meg ki sem probaltam, de kifogom mert hozzak halomszamra a netbookokat W7 Starter-el hogy XP kell ra, es eppen keresgelni kezdtem.mikor itt van a szemem elott. Koszi Fire/SOUL/CD !

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.