Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Aktív témák
-
petrusz82
aktív tag
válasz
bobsys
üzenetére
A 2-es kérdésemre a válasz, hogy leteszi az ablakot az óraikon mellé

Egyébként leállítottam majd újraindítottam a gépet, és nem kicsit rám jött a frász. A gép elindult ugyan, de 12 perc várakozás után sem töltődött be a rendszer teljes mértékben. Például az oldalsáv bizonyos elemei, vagy az óraikon melletti dolgoknak is csak egy része töltődött be. A start menü meg sem volt nyitható, ezért csak a reset gomb jöhetett számításba. Ezek után pedig a Windows indítása résznél kékhalál következett, csökkentett módban is.
Szerencsére valahogyan egy BIOS reset segített. Egyszer már jártam hasonlóképpen, szóval nagyon nem szerencsés nyomkodni a reset gombot, míg tart az indulás.
Bár gondolom ennek az esetnek semmi köze nincs ahhoz, hogy titkosítás közben lett újraindítva a gép.
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ableton Live 12 Suite Education
- 27% - MSI Mag Coreliquid A13 360 ARGB
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 90%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest