Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
blümbli
csendes tag
Helló!
Én eléggé nem vagyok szakértő a témában és eléggé pitiáner a problémám és lehet hogy rossz topicba is írok, de azt szeretném kérdezni, hogy társítottam egy programhoz egy másikat (Win 7-em van) már nemtom mi volt nem is ez a lényeg és be volt jelölve az a négyzet hogy minden ehhez hasonló programot ezzel indítson. És ezért elállítódott minden. Aztán mindent átállítottam megint...próbáltam keresni egy olyat ahol minden visszáll
....lényeg az hogy nem tudtam visszaállítani semmit az eredeti állapotára. A neten is rákerestem ezer féle képpen de sehol semmi. A legutolsó amire átállítottam mindent az az adobe reader volt és hát amikor meg akartam nyitni valamit mindig az jött fel. az alapértelmezett programoknál is próbáltam visszaállítani de ott se engedte, majd végül dührohamot kaptam és leszedtem az egész adobe readert. Nos nagyjából ennyi. Most szinte semmi nem indul el
. Aki tud légyszi segítsen. Előre is köszi!
Aktív témák
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Nintendo Switch
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Kés topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Inno3D RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
....lényeg az hogy nem tudtam visszaállítani semmit az eredeti állapotára. A neten is rákerestem ezer féle képpen de sehol semmi. A legutolsó amire átállítottam mindent az az adobe reader volt és hát amikor meg akartam nyitni valamit mindig az jött fel. az alapértelmezett programoknál is próbáltam visszaállítani de ott se engedte, majd végül dührohamot kaptam és leszedtem az egész adobe readert. Nos nagyjából ennyi. Most szinte semmi nem indul el
. Aki tud légyszi segítsen. Előre is köszi!