Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Sziasztok.
Ma egy erdekesseg lepett fel, miszerint a WU nem rendesen frissiti az MS Silverlight-ot.
En tobb, masik bongeszot is hasznalok mint az IE8-at es bar lattam hogy jott ki ujabb verzio pl az USite-on, de nem telepitettem fel mert ugy gondoltam hogy a foltozo kedden jon majd a frissites. Erre ma elmentem FF-el a Microsoft Silverlight oldalra, es rogton feldobta az ablakot hogy frissitsem a progit. Meg is tettem, leszedtem egy setup.exe-t - meg jo hogy ilyen banalis neve van - telepitettem es ujra inditottam az FF-et. Pedig a WU-ben minden be van pipalva csupan manualisan frissitek. Azert irtam mert volt akinek nem ment a Silverlight telepitese, aki pedig csak Opera-t hasznal - alapbol az Opera atveszi az FF pluginkat - annak itt egy tipp.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest