Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- aquark: Zsebszámológépek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
válasz
Laccoss
üzenetére
sajnos már töröltem minden bejegyzést erről (volt 4db), de hidd el ilyenről nincsen szó. De ha mégis akkor Dirt2 alatt miért állt le és miért nem indult el 89fokon? Ha nem vesszük észre elég az egyik kártya (már nem is tudom melyik volt). Magyarázatokat tippeket kaptam, az OS csere oldotta meg a dolgot és mára már szentül hiszem h az OS volt a szar!. Mindig egy bizonyos sorrendben telepítem a gépeket, érdekes módon az OS csere után megoldódott a dolog. Nem az én gépem volt, hanem a netes gépünk.
Mindenki nagyon okos addig még el nem olvassa a 4 bejegyzést, ami már nem lehetséges! Eltörtem a DVD-t!megpiszkáltam, ez jó..... De gyorsan leírtad h belepiszkáltam!

A falrahányt borsó esete úgy mint a betaban lévő képernyőkímélő hiba ami még mindig jelen van, de kinek ugassam?
További szépeket!
Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Revolut
- Xbox tulajok OFF topicja
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- LEGO klub
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- Keresünk dokkolókat
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

További szépeket!