- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok megvagyok lőve mert elcsesztem a windows rendszer partíciót úgy-hogy még javítani sem tudom
.Az történt,hogy az osx feltettem egy másik winyóra de használtam a lodert hozzá,nem vált be az osx.Igy ment helyére az ubuntu sajnos ö már nem tette be a grub menübe a windowst de az ubuntu alól látom és be is tudok a windows partícióra lépni.Ez után hiába akartam a grubba valahogy bele kalapálni a windowst os nem engedte,probáltam az acronisal vissza ghostolni de azt sem engedte.Így most a windowst letöröltem a telepítő dvd,hogy újra feltelepítsem meg is formáztam de nem engedte telepíteni ezt a hiba üzenettett adta:A telepítő nem tudott új rendszerpartíciót létre hozni vagy egy meglevőt keresni Sajnos ez egy 500Gb winyó és tele van nem nagyon tudnám megoldani,hogy újra gyalúljam az egész winyót,lenne valami más mód?Hogy mégis felrakjam a windost?
Aktív témák
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- iPhone topik
- OTP Bank topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.Az történt,hogy az osx feltettem egy másik winyóra de használtam a lodert hozzá,nem vált be az osx.Igy ment helyére az ubuntu sajnos ö már nem tette be a grub menübe a windowst de az ubuntu alól látom és be is tudok a windows partícióra lépni.Ez után hiába akartam a grubba valahogy bele kalapálni a windowst os nem engedte,probáltam az acronisal vissza ghostolni de azt sem engedte.Így most a windowst letöröltem a telepítő dvd,hogy újra feltelepítsem meg is formáztam de nem engedte telepíteni ezt a hiba üzenettett adta:A telepítő nem tudott új rendszerpartíciót létre hozni vagy egy meglevőt keresni Sajnos ez egy 500Gb winyó és tele van nem nagyon tudnám megoldani,hogy újra gyalúljam az egész winyót,lenne valami más mód?Hogy mégis felrakjam a windost?