Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok megvagyok lőve mert elcsesztem a windows rendszer partíciót úgy-hogy még javítani sem tudom
.Az történt,hogy az osx feltettem egy másik winyóra de használtam a lodert hozzá,nem vált be az osx.Igy ment helyére az ubuntu sajnos ö már nem tette be a grub menübe a windowst de az ubuntu alól látom és be is tudok a windows partícióra lépni.Ez után hiába akartam a grubba valahogy bele kalapálni a windowst os nem engedte,probáltam az acronisal vissza ghostolni de azt sem engedte.Így most a windowst letöröltem a telepítő dvd,hogy újra feltelepítsem meg is formáztam de nem engedte telepíteni ezt a hiba üzenettett adta:A telepítő nem tudott új rendszerpartíciót létre hozni vagy egy meglevőt keresni Sajnos ez egy 500Gb winyó és tele van nem nagyon tudnám megoldani,hogy újra gyalúljam az egész winyót,lenne valami más mód?Hogy mégis felrakjam a windost?
Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.Az történt,hogy az osx feltettem egy másik winyóra de használtam a lodert hozzá,nem vált be az osx.Igy ment helyére az ubuntu sajnos ö már nem tette be a grub menübe a windowst de az ubuntu alól látom és be is tudok a windows partícióra lépni.Ez után hiába akartam a grubba valahogy bele kalapálni a windowst os nem engedte,probáltam az acronisal vissza ghostolni de azt sem engedte.Így most a windowst letöröltem a telepítő dvd,hogy újra feltelepítsem meg is formáztam de nem engedte telepíteni ezt a hiba üzenettett adta:A telepítő nem tudott új rendszerpartíciót létre hozni vagy egy meglevőt keresni Sajnos ez egy 500Gb winyó és tele van nem nagyon tudnám megoldani,hogy újra gyalúljam az egész winyót,lenne valami más mód?Hogy mégis felrakjam a windost?