Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
luise178
tag
szevasztok!
olyan problémával fordulok hozzátok, hogy a bejelentkezéskor nem dob be egyből a win7 az asztalra, hanem a felhasználó kiválasztó menübe, pedig csak 1 felhasználó van beállítva, a sajátom. mikor megnéztem a felhasználói felügyeletet, ott csak azaz 1 felhasználó van, több nincs. még a vendégfiók is ki van kapcsolva. a szülői felügyelet beállításánál kerül elő az alábbi felhasználó:
"ASP.NET Machine Account
általános jogú felhasználó
jelszóvédett"alatta pedig a sajátom, ami ugye a rendszergazda.
hogy tudnám azt onnan eltüntetni, hogy egyből asztalra dobjon be? már gondoltam arra is hogy valami félbemaradt telepítés, de az nem volt, csak az UPDATE. de az meg nem maradt félbe. azóta csináltam még1 UPDATE-tet, de az sem segített.
remélem ti tudtok.
előre is köszi a helpet!
Luise
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest