Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
Pr0GrEsSiVe
üzenetére
Gorneck23 Tarsunk nagyon jol megfogalmazta csupan annyival szeretnem kiegesziteni - ha nem haragszik- hogy en pl azert valtottam vissza 32 bitesre mert a bongeszokben pl YouTube-os videok akadnak teljes kepernyos modban, akarmilyen flash drivert tettem fel, sot meg atiranyitottam mas lejatszora is. Van egy betas flash kiegesziro amit direkt hardveres videokari gyorsitasra irtak (ATI) de meg azzal is akadt IE8, FF3.6, Opera 10.10. Ha pedig sok regebbi jatekod van es azokkal szeretnel jatszani sajna nem mindegyik fut 64 bit alatt. Viszont ha most akarsz venni W7 op.rendszert akkor termeszetesen 64 bit elvegre at kell allni egyszer mindenfelekeppen.
Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest