Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Aktív témák
-
[pod]Diablo
őstag
Hello!
Lenne 2 problemam. 1 az hogy , beakartam uzemelni 1 virtual xp-t,felraktam minden ami kell hozza,inditom el a virual pc-t,mikor rámegyek hogy virtuális gép létrehozása kapok 1 olyan hibauzenetet hogy bios-ba be kell allitani vmit,mert ez nincs engedelyezve,joh porog a gep resi,bios,de nemtalaltam semmi ilyesmi beallitast.Valaki megtudja mondani nekem hogy pontosan milyen beallitast kene keresnem?
A masik problemam az lenne hogy mikor elindítok barmilyen torrent klienst a gepen,par percen belul mindig elszall a netkapcsolat.Utanna ha ramegyek a hibaelharitasra kijavitja a hibát,de van megint kapcsolat.Virusirtot futtattam,de nem talalt semmi virust,trojait,illetve amit talalt azt kitoroltem.Az lenne a kerdesem hogy ezzel mit lehetne kezdeni?es ha sikerul beuzemelnem 1 virtualis pc-t es ott az xp-n elinditok 1 torrentet,akkor vajon nemfog elszalni a kapcsolat?
Előre is köszönöm.
Aktív témák
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest