Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
Neil Watts
üzenetére
Neeeeem! EDID volt az!
Fogalmam nincs mit buheráltak vele szoftveresen. Egy biztos, este még jó volt, reggel meg már nem volt kép. Aztán kiderült ugye, hogy a D-SUB kábellel csatlakoztatva van kép rendesen, és a DVI kábellel meg egy régi (X1600 XT) kártyával csak BIOS kép de az újabbakkal (HD2600XT, HD3870) semmilyen kép nem volt. Úgy kb az ütő állt meg bennem, mikor az én gépemből egy hónapja kivett HD3870 nem adott semmilyen képet.
A HD 2600XT-t nem sajnáltam, mert azt egyszer már eladtam, de a srác visszaküldte, hogy nem ad képet. Persze vicces ebben az, hogy az is hibátlan képet ad
Na mindegy van itthon 2 tartalék videokártyám. Értékük nincs, elférnek, viszont ha valamelyi most használt mondjuk vasárnap délelőtt lepusztul, nem maradunk gép nélkül az asszonnyal.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na mindegy van itthon 2 tartalék videokártyám. Értékük nincs, elférnek, viszont ha valamelyi most használt mondjuk vasárnap délelőtt lepusztul, nem maradunk gép nélkül az asszonnyal.