- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
odorgg
addikt
Hali!
Van egy laptopom, amire feltettem a win 7et, de mivel a integrált grafikus vezérlő nem támogatja az aero megjelenítését,(GMA915) ezért nagyon ocsmány, bugyirózsaszín, vagy nem is tudom milyen, de nagyonronda színe van a tálcának és az ablakoknak
. Na ennek orvosolására, kellene nekem valami olyan téma, amelyik megváltoztatja a tálca és az ablakok színét. Persze olyan theme lenne a legjobb, amihez nemkell sem patch-et, sem mindenféle windows buherátort feltelepíteni, amik tönkrevágják a rendszert. Utobbiakkal próbálkoztam, de az összes ilyen rendszer fájlokat módosítgató témaváltoztató progi, egy kalap sz@r
Jelenleg a windows classicot használom, mert ennek legalább elviselhető kinézete van. Szóval akinek van ötlete hogy honnan lehetne beszerezni AERO mentes témát, tehát átlátszatlant, annak feletébb tudnék örülni 
Amugy nemigazán értem microsoftékat, hogy mértnem aplikáltak bele az OS-be 1-2 aero mentes témát
Bisztos vagyok benne hogy sokat dobott volna a rendszeren, pláne azoknak a felhasználóknak, akiknek az integrált VGA-ja nemüti meg az AERO mércéjét.
Mert jó ez a Win7, de nekeljen már másik gépet venni azért, hogy ne úgy nézzen ki a monitor, mintha lehányták volna
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Diablo IV
- Asztrofotózás
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Na ennek orvosolására, kellene nekem valami olyan téma, amelyik megváltoztatja a tálca és az ablakok színét. Persze olyan theme lenne a legjobb, amihez nemkell sem patch-et, sem mindenféle windows buherátort feltelepíteni, amik tönkrevágják a rendszert. Utobbiakkal próbálkoztam, de az összes ilyen rendszer fájlokat módosítgató témaváltoztató progi, egy kalap sz@r
Jelenleg a windows classicot használom, mert ennek legalább elviselhető kinézete van. Szóval akinek van ötlete hogy honnan lehetne beszerezni AERO mentes témát, tehát átlátszatlant, annak feletébb tudnék örülni 
Bisztos vagyok benne hogy sokat dobott volna a rendszeren, pláne azoknak a felhasználóknak, akiknek az integrált VGA-ja nemüti meg az AERO mércéjét.