Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
odorgg
addikt
Hali!
Van egy laptopom, amire feltettem a win 7et, de mivel a integrált grafikus vezérlő nem támogatja az aero megjelenítését,(GMA915) ezért nagyon ocsmány, bugyirózsaszín, vagy nem is tudom milyen, de nagyonronda színe van a tálcának és az ablakoknak
. Na ennek orvosolására, kellene nekem valami olyan téma, amelyik megváltoztatja a tálca és az ablakok színét. Persze olyan theme lenne a legjobb, amihez nemkell sem patch-et, sem mindenféle windows buherátort feltelepíteni, amik tönkrevágják a rendszert. Utobbiakkal próbálkoztam, de az összes ilyen rendszer fájlokat módosítgató témaváltoztató progi, egy kalap sz@r
Jelenleg a windows classicot használom, mert ennek legalább elviselhető kinézete van. Szóval akinek van ötlete hogy honnan lehetne beszerezni AERO mentes témát, tehát átlátszatlant, annak feletébb tudnék örülni 
Amugy nemigazán értem microsoftékat, hogy mértnem aplikáltak bele az OS-be 1-2 aero mentes témát
Bisztos vagyok benne hogy sokat dobott volna a rendszeren, pláne azoknak a felhasználóknak, akiknek az integrált VGA-ja nemüti meg az AERO mércéjét.
Mert jó ez a Win7, de nekeljen már másik gépet venni azért, hogy ne úgy nézzen ki a monitor, mintha lehányták volna
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Na ennek orvosolására, kellene nekem valami olyan téma, amelyik megváltoztatja a tálca és az ablakok színét. Persze olyan theme lenne a legjobb, amihez nemkell sem patch-et, sem mindenféle windows buherátort feltelepíteni, amik tönkrevágják a rendszert. Utobbiakkal próbálkoztam, de az összes ilyen rendszer fájlokat módosítgató témaváltoztató progi, egy kalap sz@r
Jelenleg a windows classicot használom, mert ennek legalább elviselhető kinézete van. Szóval akinek van ötlete hogy honnan lehetne beszerezni AERO mentes témát, tehát átlátszatlant, annak feletébb tudnék örülni 
Bisztos vagyok benne hogy sokat dobott volna a rendszeren, pláne azoknak a felhasználóknak, akiknek az integrált VGA-ja nemüti meg az AERO mércéjét.