Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
válasz
Morden24
üzenetére
Én egyszer próbáltam.
Csak messengert használok, és ott azt tapasztaltam, hogy az ismerőslistám megmaradt, de ők nem láttak már engem. Újra fel kellett őket vennem egyenként.
Meg kell jegyeznem, hogy akkoriban még windows messengert használtam, nem Live Messengert - nem tudom, hogy ez bekavarhat-e.
Remélem, nem teljesen haszontalan, amit leírtam.
Aktív témák
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AliExpress tapasztalatok
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Docker konténerizálás
- GL.iNet OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- PC Játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Benq Zowie XL2411 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest