- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
HSNet
aktív tag
válasz
Mista Boller #5 üzenetére
Na látom, hogy titeket is megzavart a picipuha elnevezési mizériája, inkább leírom a különbségeket.
Win2k Prof: Irodai felhasználásra szánt oprendszer, lokalizált verziók is léteznek, kezel 1 és 2 processzort is, hardver támogatása mint az összes többié, OpenGL és DirectX játékok is mennek alatta :)
Tulképpen a Windows NT 4.0 Workstation folytatása.
Win2k Server: na ilyet még életemben nem láttam (csak Developers Edition-ben), de a prof-nak a file-serverré optimalizált verziója, proceszor 1-2, Cluster-t elvileg nem támogat (nem biztos, mint említettem ezt nem haszáltam).
NT 4.0 Server folytatása
Win2k Advanced Server: bővített szerver funkciók (IIS, DNS, WINS, DHCP, telnet, RAS, Terminal Services, stb...), 1-2 processzor, Clustering engedélyezett (akár active-active is).
NT 4.0 Server Enterprise Edition folytatása.
Win2k Datacenter Server: na ez az amit otthon nem hiszem, hogy bárki is ki tudna használni :DD ,na röviden igazi multiproc támogatás (2 fölé is), sok-gépes cluster, rengeteg ram, stb... Ez igazándiból nagyon sok felhasználós adatbázisokhoz, webkiszolgálókhoz, vagy levszerverhez ajánlott (ha már valaki feltétlenül MS-ben gondolkodik), esetleg B2B alkalmazásokhoz.
Elődje pl.: Linuxos Beowulf clusterek ;]
WinXP Home: otthoni felhasználásra szánt oprendszer, kiherélt hálózatkezeléssel, biztonsági beállításokkal, viszont NT alapú kernellel, és Lunával.
WinXP Prof: Irodai felhasználásra, mint a Home, csak nincs kiherélve.
p.s.: bocs a hosszú pofázásért
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Tab S9 FE 5G 128GB Csak kipróbált! Jótállás: 2026.11.17.-ig
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i7-8565U I 16GB I 512SSD I Nvidia GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest