Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
KunEmber
senior tag
Megjött rá az update rendesen, semmi megkerülést nem csináltam. Lehet, hogy a nem friss telepítés az oka?
Dél óta több száz hibám és figyelmeztetésem van, a legtöbb például az nvidia-hoz tartozó 'NVAPI_OUT_OF_MEMORY'. De van itt minden... Mit kellene keresnem? Nem emlékszem már rá sajnos vissza, hogy mikor vettem észre, hogy leállt.
-
KunEmber
senior tag
Skacok, hiába van beállítva, hogy hálózati áram esetén ne kapcsoljon ki, kb. egy óra múlva még is kikapcsol a laptop. A régi, energiás kezelőfelületen is néztem, ott is elvileg az van, hogy ne kapcsoljon ki.
Van erről valami infó?
-
KunEmber
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Kár belekötni egy pozitív hsz-be, ott a
is. Nekem is te segítettél. De te tudod.
-
KunEmber
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Amúgy te egy How to repair windows- robot vagy?
Beszarás
-
KunEmber
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Nekem ez sem rakta át, bár a múltheti frissítés után nem néztem rá. Javították volna?
-
KunEmber
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
BatteryBar floating menü legalább működik. Köszi a tippet!
-
KunEmber
senior tag
Nézd csak, erre gondolok. Itt már nem időt ír ki, hanem százalékot. Engem meg az érdekelt, hogy 7 órát, vagy csak ötöt ment-e el. Eddig a Lenovo saját Vantage eszköztárát használtam erre, ami csúnya is volt, meg pl. belógtak mögé az ikonok, de legalább jól láthatóan mutatta. Most, ahogy a képen látod, az is csak egy kék L betű lett.
Milyen 3rd megoldás van erre?
-
KunEmber
senior tag
válasz
King Unique
üzenetére
Ja, mondta az IT-s, hogy 4 perc alatt újrahúzza ezt a gépet. Amúgy az upgrade csak azért, hogy legyen mit szidni, ha rossz
Amúgy meg, mondtam, viszket a tenyerem. -
KunEmber
senior tag
Na, adatvesztés,
kékfekete halál, összeomolgatások? Már viszket a tenyerem, de nem merem feltenni az elsődleges, munka-gépre. Kellene várni 2-3 napot legalább, hogy kiderüljön, aminek ki kell. De hát, ki tudja azt megvárni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
is. Nekem is te segítettél. De te tudod.
Beszarás

Amúgy meg, mondtam, viszket a tenyerem.