Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
metaldog
üzenetére
Biztosan kell .iso? Azt gondolnám elég a benne lévő install.wim módosítása (szinte senki nem gyárt már .iso-t, a dvd kb. kihalt).
WIM esetén pedig jár a rendszerhez a DISM. Telepítés nélkül módosítható az offline image, kirámolhatóak belőle az appx-ek is. Tökjól scriptelhető, van hozzá powershell modul is (én is egyszer scripteltem le még Win8(7?) környékén, azóta alig kellett változtatni rajta (nagyjából a csomagok nevei, verziója változott csak).
Viszont amiket felsoroltál, azoknak a nagy része nincs is benne az image-ben, csak a Start menübe default kidobálja a placeholder ikonokat, amik első induláskor telepítik az adott progit (félrevezető, hogy jobbkatt-uninstall a törlésük első indítás előtt is). Elképzelhetőnek tartom, hogy a Start menü default layoutja is módosítható, ennek nem mentem utána. Ezt csak azért említem meg, mert Te sem csak az ikonokat írtad, illetve nem lesznek benne a .wim appx listájában sem, azaz nincs mit eltávolítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest