Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
King Unique
titán
Korábbi válaszokban le lett már írva itt erre vonatkozóan a lényeg, n+1 alkalommal kitárgyalva már ebben a topikban is, stb. Példák: #8834, #13358, #13547.
Aztán az mondjuk nem teljesen világos, hogy aki eleve ilyen gyanúsan olcsó termékkulcsok vásárlásán gondolkodik, amiknél azért sejthető hogy lehet nem stimmel valami és nem véletlenül olyan olcsók, mégis milyen választ vár, ha úgyis ilyen termékkulcsot fog venni hiába írják le az esetleges buktatókat.

-
-
Ezzel lehet, hogy elindítottál egy vita cunamit.......
Amúgy szerintem egy szóban SEMMI!
Én pl. egy megbízható PH-s fórumtárs webshopjában szoktam kulcsot vásárolni és még soha semmiféle probléma, gebasz nem volt. Települ, frissül ahogy kell, újra húzható, semmiféle korlátozás nincs rajtuk.
Én etikai problémákon kívül másról még csak nem is hallottam. -
adika4444
addikt
Megbízható helyről véve technikailag semmi. Az EU-ban szabályos használt szoftvereket továbbértékesíteni, bár vannak ezeken az oldalakon olyan licencek, ahol az ember kétségbe vonja, hogy ilyen mennyiségben elérhető a friss Office és társai használtan.
Az egyetlen gond az lehet, ha valami jóféle oldal mennyiségi kulcsot ad el, ez nagyvállalati gépparkba való és bizonyos számú aktiválás után letilthatják, ilyenkor bebukod. Itt már a bolt jóindulatán múlik, adnak-e másik kulcsot.
A környezetemben a Codeguru-t preferálják sokan, nem hallottam még problémát az onnan származó kulcsokkal. Hozzá nem értőnek (meg hozzáértőnek is) inkább ez, mint a különféle villogó, zenélő ugrabugráló KMS aktivátorok és egyéb hókuszpókuszok.
-
Csorbi
addikt
Igen. De nem értem, mihez kellett a Revo???
Ne használj ilyeneket - és ezt remélem minél többen olvassák - mert (hozzáértés nélkül) előbb-utóbb ez a vége.
Az alaplapi hangkártyát BIOS-ból tiltsd le, nem nagyon értem ezt a "kínomban már engedélyeztem mindent", ez pont az amire nincs szükség, pláne egy ilyen helyzetben...
A szükségtelen szoftvereket a gépházból/vezérlőpultból tudod eltávolítani, az Armoury Crate pedig ASUS-nál emlékeim szerint egy BIOS-ban engedélyezett opció végett települ automatikusan, azt is ott kell letiltani az eltávolítás után, az újratelepülés megelőzése végett. -
Taci
addikt
A mai napon újra beköszöntött az 1mp-re elsötétülő képernyő... Nagyon élveztem, mert épp játszottam (GTA Online), és mint a hülye, elkezdte pár mp-enként kb. 1 mp-re elsötétíteni a képernyőt, persze küldetés közepén... Kiléptem a játékból, folytatta a rendszer alatt is...
Ha nem írják korábban, hogy ez másnál is előfordul, a saját eszközeimben kerestem volna a hibát (monitor, kábel). De így, hogy jó páran ugyanezt tapasztalják, így marad a Win11. Nvidia közben kiadott egy újabb drivert, telepítem, nézem, azzal előjön-e, hátha mégsem a rendszer az. Mert amúgy más (nagy) bajom nem lenne vele.Szóval ha nincs valami különleges oka/igényed rá, hogy válts, maradj 10-en, amíg lehet.
De amúgy miért vennél licenszkulcsot, ha már van Win10-ed? Ingyenes a frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Router gondok
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest