Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
válasz
Nagymelák
üzenetére
[link] - ezeken elkezdtem végigmenni, és nálam konkrétan a 3. pontban írtak végrehajtása után villámgyors lett, azt hittem, ezzel meg is oldottam, de nem. Sajnos a gép legközelebbi bekapcsolása után visszatért a jelenség, és most már a 3. pontban írt megoldási javaslat sem segít.
-
King Unique
titán
válasz
Nagymelák
üzenetére
Nem, a Rufus a GPT-UEFI sémánál alapértelmezetten eleve FAT32-re - az a standard UEFI boot esetén - formáz, ami úgy biztosan Secure Boot kompatibilis, meg a kiszivárgott W11 dev ISO-nál is mert abban nincsen 4 GB-nál nagyobb méretű fájl, NTFS-re UEFI-nél max. akkor ha az
install.wimnagyobb 4 GB-nál, viszont az utóbbi pont Secure Boot inkompatibilis lehet, ami egy másik válaszban nemrég már el lett magyarázva.(#330) BiP:
NTFS-sel UEFI módban akkor működik, ha támogatja olyan fájlrendszerű pendrive-ról a bootolást az UEFI firmware, lásd a linkelt választ. + A Rufus UEFI-NTFS megoldásával, de az utóbbinál pont szükség lehet a Secure Boot kikapcsolására. -
BiP
nagyúr
válasz
Nagymelák
üzenetére
Ezt a FAT32-t én se értettem, szerintem NTFS-sel is mennie kéne.
Sőt, FAT32-nél van egy 4gigás file korlát, nem tudom a win11-es wim belefér-e.#327 gyulank : az a gond, hogy elbeszéltek egymás mellett. Te nem írod le egyértelműen, hogy mit csináltál meg ("nyilván megcsináltam", ja, csak nem írtad le a többieknek), hogy haladsz, stb. csak utalgatsz (csomóból első, második.stb.), a többiek meg kénytelenek találgatni, mert nem tudják, hogy a felsoroltakból mit csináltál meg, mi a jelenlegi statusz.
Kulcsok: nem merem biztosra mondani, de az eddigiekből azt vettem ki én is, hogy nem kell kulcsokat külső helyről betöltened, hanem csak legeneráltatod a biossal. (lásd #322).
De ezek szerint ezt a lépés még nem volt meg. (nem tudjuk).
És nem tudom, mennyire számít, de nekem pl. nem aktív a Secure Boot, mégis minden csupa zöld. -
Geth
veterán
válasz
Nagymelák
üzenetére
Most mindjárt leírja sírva, hogy ezeket már megcsinálta.
Inkább az a furcsa, hogy egy csomó más opciót teljesen ignorál, pl. másik gépen megy-e a pendrive, más ember ránézett-e már a lapjára, próbálta-e kézzel betolni az MS kulcsait, adtam linket a PreLoader-re, azzal is lehet hash enrollt csinálni, stb.
Vagy írhatna az asrocknak, ez eszembe se jutott eddig, pedig kézenfekvő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Gitáros topic
- Sorozatok
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bestbuy játékok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkBook Intel Core U9 275HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB) IPS 165Hz
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest