Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
A csomóból az elsőt nem tudom kipróbálni, de miért is kéne? Jónak kéne lennie ezen is... A másodikat sem, de ha ugyanazt csinálná mint én, akkor hiába tudnám. A harmadikat meg úgy mondod, mintha tudnom kéne, hogy mi a PreLoader, meg az entroll. Viszont kérdeztem, hogy hol vannak a kódok, mert ugye meg lehet adni egyenként kulcsfájlt, ezt tudnotok kéne, de írtam is. És senki nem tudott kulcsot, csak azt ismétli mindenki, hogy állítsam alapra a BIOS-t, mintha köze lenne más beállításnak ehhez, hogy generáljak alapbeállított kulcsoikat, és mentsem el kilépésnél, meg, hogy 1 partíció legyen a pendrive-on, az is FAT32, és GPT legyen, ne MBR, és úgy másoljam rá a telepítőt, és válasszam az UEFI-t bootkor. Ezt mind így csináltam minden kérdés nélkül, és azóta is ezeket írják, hogy nem tudom. Ez így van. Azt kéne mondanom, hogy nem így van? De még mindig nem tudom, hogy mik a MS kulcsai, úgy pedig kézzel hogy tolnám be, még ha tudnám is használni azt amit írtál? És nem nekem írta, és nem is mondtam volna rá semmit. Egyébként nem ennyire nem biztosítottam túl, hogy minden lépésnél újraindítsam, hogy mentsem külön a SB bekapcsolását, majd a kulcsok defaultra állítását. Gondoltam, azt kell mentenem, ami változik. A TPP-t se kapcsolhatom be anélkül, hogy bekapcsolnám a SB-t, még se kell újraindítanom hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest