Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csorbi
addikt
Nekem csak az a kérdésem, hogy miért van beállítva az időzóna automatikus beállítása, főleg ha asztali gépről beszélünk?
Értem én, hogy biztos default setting, na de ezek azért vannak hogy átnézzük, átgondolva felülbírájuk őket...
Jellemzően ilyen-olyan rendelkezésre álló adatokból (ha van GPS abból, ha jó a WAN IP akkor abból és így tovább) próbálja kitalálni hol vagy, ez vagy sikerül, vagy nem. Most épp nem sikerült.
Kapcsold ki az automatikus beállítást, nem lesz többet gondod vele. -
ricsi99
addikt
ezt az asszony (asztali) gépén is feldobta ma... néztem is... de mi Angliában voltunk a gép szerint
.. A verzió... windows feature... B verzió, mire az agyar internet user csatlakozik a világhálóra addig a szolgáltató szerverein átfut (pl baráti (товарищ) országok védelni rendszerén... ) így nem jól detektálja a helyet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.. A verzió... windows feature... B verzió, mire az agyar internet user csatlakozik a világhálóra addig a szolgáltató szerverein átfut (pl baráti (