- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
november
üzenetére
A hírek szerint 2022 szeptember 20.
Miért eddig egyáltalán soha nem telepítettél még Windows 10/11-et semmilyen eszközre?
Ha nem, akkor értelemszerűen telepíteni kellene a linkelt útmutató alapján, aztán utána lehet az alapvető beállításokat ellenőrizni, majd frissíteni és igény szerint 3rd party programokat telepíteni, opcionálisan (nem kötelezően) testreszabni pl. ezen útmutató alapján, stb. -
november
tag
válasz
King Unique
üzenetére
"Ha nem sürgős, akkor megvárni a hamarosan érkező, kicsit "ráncfelvarrt" 22H2 verziót és inkább azzal tenni egy próbát az aktuális 21H2 helyett."
Azt lehet tudni hogy mikor jelenik meg pontosan? Mert dátumot sehol sem találtam."Mármint ha az a kérdés, hogy lehet-e Windows 11-et telepíteni olyan laptopra, ami nem felel meg a hivatalos kompatibilitási követelményeknek, akkor a válasz igen, lásd nemrég egy másik válaszban leírtakat. Egyéb vonatkozásában viszont nem igazán világos, hogy miért kérdés egyáltalán, amikor nyilván lehet olyan laptopra is Windowst telepíteni, amin gyárlag nincsen, mert pl. FreeDOS kivitelű."
A kérdésem nem arra irányult hogy lehet-e windows 11-el nem kompatibilis és oprendszer nélküli gépre felrakni a rendszert. Mert útóbbinál nyilvánvaló hogy igen!
Hanem ahogy fentebb is írtam kell-e esetleg valamit beállítani. Mert nekem eddig előre telepített windows-os notebookal volt dolgom. És érdekelt hogy nem előre telepítettt/"üres" oprendszerrel rendlekező géppel kell-e valamit csinálni. -
D.Zsolti0519
csendes újonc
válasz
King Unique
üzenetére
bocs, de nem egészen erre vagyok kíváncsi. hanem, hogy miért nem látom ugyanúgy mint win 10 alatt. Be lehet kapcsolni valahol? vagy ez a win 11 sajátossága? köszi
-
King Unique
titán
-
D.Zsolti0519
csendes újonc
Sziasztok!
Win 11 ben miért nem látom a telepített drivereket a vezérlőpult/programok és szolgáltatások alatt? Segítsetek kérlek, köszönöm. -
válasz
King Unique
üzenetére
Köszönöm
-
AxBattler
félisten
válasz
King Unique
üzenetére
Köszi, a Rufus-os megoldás tökéletesnek tűnik!
De a 22H2-t akkor már megvárom... bár igazából nem kapkodok, konfigváltásos dilemma miatt kérdeztem, hogy tudjak tervezni!
-
King Unique
titán
válasz
fateless
üzenetére
Sokszor volt már erről szó itt, lásd a legutóbbi esetet, ahol újra el lett magyarázva, linkelve útmutatók a beállításhoz.
-
King Unique
titán
válasz
november
üzenetére
• Ami egyrészt nem jelent kb. semmit, meg nem mindegy mikoriak azok a vélemények, frissek vagy fél évvel ezelőttiek.
• Másrészt le lett már írva itt többször, hogy nem feltétlen mások másik hardver- és szoftverkörnyezetben, más felhasználói szokásokkal szerzett tapasztalatai a mérvadók, pont ezért kell ténylegesen kipróbálni a Windows 11-et és akkor kiderül, kinél mennyire jól működik. + Ha nem sürgős, akkor megvárni a hamarosan érkező, kicsit "ráncfelvarrt" 22H2 verziót és inkább azzal tenni egy próbát az aktuális 21H2 helyett.
• Mármint ha az a kérdés, hogy lehet-e Windows 11-et telepíteni olyan laptopra, ami nem felel meg a hivatalos kompatibilitási követelményeknek, akkor a válasz igen, lásd nemrég egy másik válaszban leírtakat. Egyéb vonatkozásában viszont nem igazán világos, hogy miért kérdés egyáltalán, amikor nyilván lehet olyan laptopra is Windowst telepíteni, amin gyárlag nincsen, mert pl. FreeDOS kivitelű.
• Ha mindez ekkora dilemma, hát akkor másik lehetőség Windows 10-et telepíteni és azt használni 2025-ig, nem kötelező most azonnal Windows 11-re váltani, ráér később is. -
Sziasztok!
Van valami tippetek arra nézve, hogy a windows betöltésekor, bekapcsoláskor, alvó állapotból visszatéréskor ne akarjon bejelentkeztetni? Nincs megadva semmi jelszó, ilyesmi, de akkor is kell ütni egy entert a belépéshez. Szóval az lenne az "álmom", hogy benyomom a bekapcs gombot / felnyitom a kijelzőt, és egyből a win felületén legyek, ne a bejelentkezésnél (mivel úgyis csak én használom, nincs is más felhasználó beállítva).
-
King Unique
titán
válasz
AxBattler
üzenetére
Windows 11 telepítési gyors segédlet
Igen, működik, ahogyan pl. a Rufus-féle megoldás illetve beállítási lehetőségek is, ha nem támogatott hardverkonfigurációra kell Windows 11-et telepíteni.
-
AxBattler
félisten
Üdv! A registry-s CPU check bypass ügyeskedés működik még?
Mik a tapasztalatok? Mennyire régebbi procival érdemes még próbálkozni? -
AtHoS
nagyúr
válasz
norba69
üzenetére
Köszi, mklink-kel a mentendő mappáról junction-t létrehozva a kijelölt OneDrive mappába működőképes.

Hétvégén neki is ugrottam beállítani és már az utolsó pár tizengiga van csak hátra a feltöltésből (és rendbe raktam a OneDrive-ban bekapcsolt Important Pc Folders funkció által szétbarmolt korábban áthelyezett Dokumentumok, Képek, stb.. mappákat is, bár ezek még nem kerültek linkesítésre, szóval ez is hátra van még
), tehát teljesen rendben van azmklink /j "X:\OneDriveMappa\BackupGyujtomappa\D\LinkeltMappa\" "D:\LinkeltMappa\"
módszer. Jelen esetben X és D két eltérő háttértáron lévő partíció. Az elérési út saját egyértelműsítő elgondolás, hogy ránézésből egyből lehessen látni melyik mappa mit tartalmaz ill. hová tartozik, de ugye ez egyénileg testreszabandó.
Böngészővel megnyitva a OneDrive oldalát pedig elérek minden fájlt Android telón is. Bár még az Androidos OneDrive APP-ra is ránézek az mennyire "buta", viszont oda van már korábbról tipp szinkronizáló APP-okra

-
november
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Szia!
Köszönöm a segítséget!
Azért kérdezem mert hallani pozitív és negatív véleményeket is.
És nem szeretném három nap múlva újratelepíteni.
Plusz egy olyan gépre raknám fel, amin semmi féle oprendszer nincs.
Ezt akartam is kérdezni ha olyan laptopra telepítem a windows amin előtte semmilyen windows nem volt. Akkor a telepítő megcsinál magától mindent vagy nekem előtte kell valamit csinálnom? -
King Unique
titán
válasz
november
üzenetére
Mi lenne, ha a kompatibilitás ellenőrzése után ténylegesen kipróbálnád a Windows 11-et az említett laptopon? Akkor kiderülne esetedben mennyire érdemes.
Eddig is lehetett és ezután is lehet helyi (offline) fiókot létrehozni a telepítésnél, lásd egy másik válaszban leírtakat.
-
november
tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes már feltelepíteni a Windows 11-et? Nagyon bugos? Lehet offline fiókot telepítéskor létrehozni vagy mindenféleképpen a microsoft fiókot erölteti?
Mennyire veszi vissza a teljesítményt játékok alatt?
Valakinek van tapasztalata egy Lenovo Legion 5 pro-val (Ryzen 7 5800H+RTX 3070)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Kolink PCIe 5.0 x16 Riser kábel 90 -os hajlított csatlakozóval (300 mm)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
• Ami egyrészt nem jelent kb. semmit, meg nem mindegy mikoriak azok a vélemények, frissek vagy fél évvel ezelőttiek.
), tehát teljesen rendben van az