Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csandi

addikt

Sziasztok!

Bújom a redditet, az ms fórumokat és a youtube vidiket, de nem találtam még 1 fix solutiont.

A setting:

Windows 11, legfrissebb build, minden update fent. Legfrissebb BIOS, legfrissebb nVidia driver. AMD chipset update fent, minden naprakész.

5800X3D, Asus ROG B550-A Gaming lap, 3070

Memory check nem dobott hibát, file check cmd-ben lement. Temp fileok törölve. Friss win amúgy, pár napos.

Fast boot kinyomva.

Inditás javítás is lement, és semmi nem melegszik túl. Táppal sincs baj.

A probléma:

Fullscreen videónézés közben (netflix, instagram, twitter, youtube, akármi), random kitalálja a gép, hogy kifagyjon, egér mozog de fekete a kép, néha pittyegő hangot is ad a fejhallgatóba. Van, hogy visszajön azonnal, van, hogy 1-2 perc múlva és van, hogy egyáltlán, akkor gombbal reset kell.

Emellett a játék is kicsit úgy érződik, minta microstutterelne, de ezt nem mondanám biztosra, lehet a hirtelen forgásoktól a 144hz miatt (most az van), de megszoktam a 240-360 at ami korábban volt. Előző gépem 10700K-s volt, Win10-el, FPS kevesebb volt de valahogy smoothabbnak éreztem az egészet.

fTPM-et nem kapcsoltam ki, mert kell a Valoranthoz Win 11 alatt, hogy ON legyen.

Bármi tipp? Rakjak fel egy Win10-et?

Köszi :)

Új hozzászólás Aktív témák