Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
addikt
Sziasztok!
Bújom a redditet, az ms fórumokat és a youtube vidiket, de nem találtam még 1 fix solutiont.
A setting:
Windows 11, legfrissebb build, minden update fent. Legfrissebb BIOS, legfrissebb nVidia driver. AMD chipset update fent, minden naprakész.
5800X3D, Asus ROG B550-A Gaming lap, 3070
Memory check nem dobott hibát, file check cmd-ben lement. Temp fileok törölve. Friss win amúgy, pár napos.
Fast boot kinyomva.Inditás javítás is lement, és semmi nem melegszik túl. Táppal sincs baj.
A probléma:
Fullscreen videónézés közben (netflix, instagram, twitter, youtube, akármi), random kitalálja a gép, hogy kifagyjon, egér mozog de fekete a kép, néha pittyegő hangot is ad a fejhallgatóba. Van, hogy visszajön azonnal, van, hogy 1-2 perc múlva és van, hogy egyáltlán, akkor gombbal reset kell.
Emellett a játék is kicsit úgy érződik, minta microstutterelne, de ezt nem mondanám biztosra, lehet a hirtelen forgásoktól a 144hz miatt (most az van), de megszoktam a 240-360 at ami korábban volt. Előző gépem 10700K-s volt, Win10-el, FPS kevesebb volt de valahogy smoothabbnak éreztem az egészet.
fTPM-et nem kapcsoltam ki, mert kell a Valoranthoz Win 11 alatt, hogy ON legyen.
Bármi tipp? Rakjak fel egy Win10-et?
Köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest