Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Ha valami kiderült, akkor az derült ki. Azzal kezdted a mondatot, tehát számodra is kiderült. F11 után bootolási listában a pendrive ott van simán, meg úgy, hogy elé van írva, hogy UEFI. Mint mondtam, eddig az UEFI-s indult. Akkor miért kérdés, hogy hogy volt telepítve? A Linuxnál se kérdéses, mert azt indítottam manuálisan mindig, a Windows meg mint írtam, kiírja, ha nem az UEFI-s módban indítom, hogy csak UEFI módban indítható. DE MINT ÍRTAM, ÚGY NEM INDÍTHATÓ, HA BEKAPCSOLOM A SECURE BOOTOT, MERT AKKOR CSAK FRISSÜL AZ F11-ES BOOTKÉPERNYŐ. AHOGY AKKOR IS, HA KIVÁLASZTOM A WINDOWS BOOT MANAGERT. EGYEDÜL AZ A PENDRIVE INDUL, HA BEKAPCSOLOM A SECURE BOOTOT, AMI ELŐTT NINCS AZ UEFI. És leírtam, hogy mit írt ki a linux is, mikor bekapcsoltam. Meg azt is, hogy a Windows partíció nincs a boot listában. Ne mondd már, hogy nem mondtam meg semmit... Annyit nem mondtam, hogy kellett új kulcsot generálni, mert nem tudtam, hogy az informatív-e. Most se tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Milyen széket vegyek?
- EAFC 26
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest