Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Ha valami kiderült, akkor az derült ki. Azzal kezdted a mondatot, tehát számodra is kiderült. F11 után bootolási listában a pendrive ott van simán, meg úgy, hogy elé van írva, hogy UEFI. Mint mondtam, eddig az UEFI-s indult. Akkor miért kérdés, hogy hogy volt telepítve? A Linuxnál se kérdéses, mert azt indítottam manuálisan mindig, a Windows meg mint írtam, kiírja, ha nem az UEFI-s módban indítom, hogy csak UEFI módban indítható. DE MINT ÍRTAM, ÚGY NEM INDÍTHATÓ, HA BEKAPCSOLOM A SECURE BOOTOT, MERT AKKOR CSAK FRISSÜL AZ F11-ES BOOTKÉPERNYŐ. AHOGY AKKOR IS, HA KIVÁLASZTOM A WINDOWS BOOT MANAGERT. EGYEDÜL AZ A PENDRIVE INDUL, HA BEKAPCSOLOM A SECURE BOOTOT, AMI ELŐTT NINCS AZ UEFI. És leírtam, hogy mit írt ki a linux is, mikor bekapcsoltam. Meg azt is, hogy a Windows partíció nincs a boot listában. Ne mondd már, hogy nem mondtam meg semmit... Annyit nem mondtam, hogy kellett új kulcsot generálni, mert nem tudtam, hogy az informatív-e. Most se tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Citadel FSP 500W
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest