- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére
Annyi újdonság volt most ebben az USB-s Pendrive-os mizériában, hogy ma amikor egyből rádugtam simán felismerte a Win 11 és működött is rendesen minden vele. Gondoltam hújé! Aztán leválasztottam és újra bedugtam, no ettől kezdve megint a régi a nóta, megint nem ismeri fel, akár hányszor dugom be újra.

Amúgy a Pendrive-on van egy kis led, ami villog, ha be van dugva és rendesen működik, ez a mai első próbálkozásomnál szintén így volt, de minden esetben mikor nem ismeri fel a Windows, akkor még csak fel sem villan. Gondolnék itt csatlakozó/kontakt hibára, vagy mittudomén, de USB HUB-on keresztül is próbáltam, úgy se jó. A többi (nem Win 11-es) gépemben továbbra is jól működik. Mintha valamit nem tudna kiolvasni a Pendrive-ról, pl. hogy "mi az", valami azonosítót vagy ilyesmit...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Ford topik
- GL.iNet OFF topik
- Autós topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest