Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok,
Van rá esély, hogy egy frissen feltelepített w11 25h2 észrevehetően lassabban/döcögősebben fut ugyanazon a hardvereren, mint az előd, legalább 4 évvel ezelőtt telepített legelső (21h2) kiadás? Logikusan az ember azt gondolná, hogy a sok maszlag mellett optimalizálják is a rendszert, de kezdek kételkedni ebben.
A hardver:
Dell 5480 (i5-7440HQ, 32GB DDR4, 500GB SSD)Tudom, nem egy erőmű, de az előző kiadással tényleg kategóriákkal fluidabb volt a rendszer, 25h2-vel pedig recseg-ropog, például 2-3 videót futtató böngészőablak is simán kifekteti, reinstall előtt ez meg sem kottyant neki. (telepítést/driverezést szerintem nem rontottam el, win7-es koszakban napi szinten ezzel foglalkoztam)
Ezzel egyidőben az asztali gépet is újrahúztam ugyanerre a verzióra (ott win10-ről indultam), hasonló, de valamivel erősebb hardver, és a laptoppal szemben nem tapasztaltam semmilyen teljesítménycsökkenést. (i5-8600K, 64GB DDR4, 1TB SSD, GTX1060)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motoros topic
- OLED monitor topic
- Witcher topik
- Vírusirtó topic
- Assetto Corsa Rally
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Samsung Galaxy Watch5 LTE 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest