- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
A csomóból az elsőt nem tudom kipróbálni, de miért is kéne? Jónak kéne lennie ezen is... A másodikat sem, de ha ugyanazt csinálná mint én, akkor hiába tudnám. A harmadikat meg úgy mondod, mintha tudnom kéne, hogy mi a PreLoader, meg az entroll. Viszont kérdeztem, hogy hol vannak a kódok, mert ugye meg lehet adni egyenként kulcsfájlt, ezt tudnotok kéne, de írtam is. És senki nem tudott kulcsot, csak azt ismétli mindenki, hogy állítsam alapra a BIOS-t, mintha köze lenne más beállításnak ehhez, hogy generáljak alapbeállított kulcsoikat, és mentsem el kilépésnél, meg, hogy 1 partíció legyen a pendrive-on, az is FAT32, és GPT legyen, ne MBR, és úgy másoljam rá a telepítőt, és válasszam az UEFI-t bootkor. Ezt mind így csináltam minden kérdés nélkül, és azóta is ezeket írják, hogy nem tudom. Ez így van. Azt kéne mondanom, hogy nem így van? De még mindig nem tudom, hogy mik a MS kulcsai, úgy pedig kézzel hogy tolnám be, még ha tudnám is használni azt amit írtál? És nem nekem írta, és nem is mondtam volna rá semmit. Egyébként nem ennyire nem biztosítottam túl, hogy minden lépésnél újraindítsam, hogy mentsem külön a SB bekapcsolását, majd a kulcsok defaultra állítását. Gondoltam, azt kell mentenem, ami változik. A TPP-t se kapcsolhatom be anélkül, hogy bekapcsolnám a SB-t, még se kell újraindítanom hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Óra topik
- Mesterséges intelligencia topik
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest