- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
teptep
senior tag
válasz
The Goth #23969 üzenetére
"hétfőn az lesz, veszek egy SSD-t azt rárakom élesbe"
Nekem van egy 80%-os SSD az asztali gépemben. (Az éles rendszer van ráklónozva és azon próbálok ki alkalmazásokat.) Nem tart semmibe megfuttatni a telepítőt. A MAS-ról ezt a két ISO-t tudom leszedni:
[en-us_windows_11_iot_enterprise_ltsc_2024_x64_dvd_f6b14814.iso] vagy
[hu-hu_windows_11_enterprise_ltsc_2024_x64_dvd_8fea6034.iso]Melyik verziót teszteljem alvásra? [Infó]
(Pár hónapja tesztelgettem. Tetszett, hogy feladatkezelőben csak fele annyi folyamat fut. De gyakran belefutottam, hogy ez vagy az nem működik, ezért elengedtem.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged