Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Nem mindegy? Lassú a netem, van iso-m, plusz azt akarom a pendrive-ra írni. És inkább úgy, hogy sima BIOS-on IS bebootoljon. Mert ha csak rámásolom összevissza, akkor gondolom, még azzal se bootol. Azt is írtátok már párszor, hogy ha FAT32, akkor biztos, hogy működnie kell. Most azt írjátok, hogy ha azt telepítem, biztos működnie kell. Nem tudom, hogy azzal az iso-val, amit a hivatalos oldalról töltöttem le, és sima biosban is bebootol, és ha nincs SB, mint AHOGY EDDIG NEM VOLT, UEFI MÓDBAN IS BEBOOTOLT, ÉS ÚGY TELEPÍTETTEM A JELENLEGI WINDOWST IS. Azt gondoltam, meg más is azt írta, hogy a pendrive-ok elé szokta írni, hogy UEFI. A Linuxnál sem írja elé, pedig az elindul akkor is, ha van SB. A Linux telepítő penddrive elé már kiírja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Mikrotik routerek
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest